Hozzávalók (4 főre):
- 1 teáskanál ételízesítő - sok zöldséggel
- 2 csomag hónapos retek
- fél fej káposzta
- 1 db lilahagyma
- 2 dl natúr joghurt
- 2 ek olíva olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 ek friss kapor apróra vágva
- őrölt bors
A káposztát lereszeljük, a retket vékony szeletekre vágjuk, megszórjuk őket ételízesítővel, és kicsit állni hagyjuk. A lilahagymát is vékony szeletekre vágjuk.
A joghurtotaz olajjal, az összetört fokhagymával és a fűszerekkel kikeverjük, majd a zöldségekhez adjuk és alaposan átforgatjuk. Tálalásig hűtőben tálaljuk.
Ajánljuk grillhúsok mellé, jó kísérője a szárnyasoknak és a sertéshúsnak is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.