Hozzávalók
20 dkg pulykamell
1 db sárgarépa
4 db zeller
1 db karalábé
1 db vöröshagyma
1 csomó zellerzöld
1 dl tejszín
0,5 dl presszókávé
1 evőkanál liszt
5 dkg margarin
őrölt fehérbors
szerecsendió, só
Elkészítés
Felhevített margarinon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát, rátesszük az egyforma darabokra vágott pulykamellet és a zöldségeket, majd sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezve megpároljuk.
Mikor a hús és a zöldségek megpuhultak, megfelelő mennyiségű vízzel felöntjük, tejszínből, lisztből készült habarással sűrítjük, és kávéval ízesítve pár pillanat alatt készre forraljuk. Tálaláskor a pulykalevest finomra vágott zellerzölddel hintjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.