Hozzávalók 4 fő részére
20 dkg cékla
6 tojás
1 tk mustár
1/4 citrom leve
só
frissen őrölt fekete bors
Elkészítés
A céklát héjában, alufóliába csomagolva megsütjük. Hűlni hagyjuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
A tojásokat keményre főzzük, pucoljuk, félbevágjuk és a sárgákat kivesszük.
A tojássárgákat, 4 fél tojásfehérjével és a céklával együtt rúdmixerrel pürésítjük. Fűszerezzük a krémet: a mustárral, sóval, borssal és citromlével.
Egy evőkanál segítségével megtöltjük a céklás krémmel a megmaradt, nyolc fél tojásfehérjét.
További NoSalty.hu receptek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.