Hozzávalók 4 fő részére
20 dkg garnélarák hús
1 tojásfehérje
só
fél dl szezámmag olaj
1 csokor újhagyma
2 ek szezámmag
8 szelet toastkenyér
Elkészítés
A rákhúst a tojásfehérjével, olajjal és sóval botmixeljük. A megmosott és megszárított újhagymákat felkarikázzuk és hozzákeverjük a püréhez.
A kenyérszeletek héját levágjuk, a kenyereket átlósan kétszer félbevágva, negyedeljük. A kis háromszögekre elosztjuk a masszát, és mindegyiket meghintjük szezámmaggal. 220 fokos sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük a melegszendvicset.
További NoSalty.hu receptek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.