Hogyan előzhető meg az ételmérgezés a téli hónapok alatt?
tél PUBLIKÁLÁS: 2013. január 21. 13:15
Ha szezonálisan nézzük, akkor az ételmérgezések leginkább a nyári hónapokban jellemzőek, azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a tél is számos veszélyt rejteget. Ha az ételt nem megfelelően - meleg helyen vagy szobahőmérsékleten - tároljuk, könnyen elszaporodhatnak a baktériumok. Gyermekünk egészségére nézve ezért rendkívül fontos, hogy a romlandó ételeket mindig hűtőszekrényben, és frissen tartva legyenek, hogy elkerülhessük az esetleges megbetegedéseket.
ételmérgezések veszélyeinekDe miből tudhatjuk meg, hogy ehető-e még egy étel, vagy el kell dobni?
Mennyi ideig tárolható az étel a hűtőszekrényben?
Az ételmérgezés megelőzése
ételmérgezéses megbetegedéseketHogyan tároljuk megfelelően az ételeket?
penészétel megromlottgyerekek immunrendszere
A legfrissebb hírekért kövess minket a
Bors Google News oldalán is!