Tárkonyos marhacsoda
Hozzávalók
1 tasakbolognai spagetti alap
ízlés szerinthúskocka
80 dkg marhacomb
3 gerezd fokhagyma
1 szál póréhagyma
20 dkg laskagomba
fél köteg tárkony
1 dl száraz fehérbor
1 dl étolaj
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt fekete bors
A marhacombot megmossuk, besózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal, majd forró olajban elősütjük. Ráöntjük a csomómentesen kikevert bolognai alapot. Frissen vágott tárkonnyal, áttört fokhagymával, füstölt hús kockával ízesítjük. Az előkészített húsunkat fóliával lefedve közepesen forró sütőben sütjük két órát.
Közben a megtisztított, megmosott, felkarikázott póréhagymát a laskagombával fehérborban megpároljuk. Mikor a hús megpuhult ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. A megmaradt pecsenyelevet összeforraljuk a zöldségekkel, majd az egészet a húsra halmozzuk. Sült hagymás burgonyával és pirított cukkínivel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.