Az alábbi az igazi "hazai pizza" - otthon, magunknak is könnyedén elkészíthetjük, igazi előnye pedig az, hogy a graham liszt, a szójakolbász és a számos előnnyel bíró fűszerek igazi egészséges finomsággá teszik.
Elkészítés:
30 dkg grahamlisztből, 3 evőkanál olajjal, 2 dkg élesztővel és nem egészen másfél dl tejjel kelt tésztát készítünk. Ha megkelt, még egyszer átgyúrjuk, kinyújtjuk és kivajazott tepsibe tesszük.
Megkenjük olvasztott vajjal. 50 dkg paradicsomotkarikára szeletelve a tésztára teszünk, rásimítunk 30 dkg párolt gombát, karikára szeletelt szójakolbászt, vöröshagymát, zöldpaprikát, megsózzuk és pizzafűszerekkel (rozmaring, bazsalikom, borsikafű) megszórjuk.
Középmeleg sütőben 20 percig sütjük, ekkor megszórjuk 25 dkg reszelt ementáli sajttal és további 10 percig sütjük. Melegen tálaljuk. (Ha nincs szójakolbászunk, anélkül is készíthetjük.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.