Új-Zéland

Aktuális

Élőben jelentkezett be a miniszterelnöknő, senki sem számított arra, mi történt – videó

Alighanem megmosolyogtatta a közvetítés követőit a politikus kislánya.

Aktuális

Lesújtó tragédia: Esküvője után halt meg a 28 éves nő

Háziorvosa hibájából kellett meghalnia egy fiatal nőnek, aki nemrég házasodott össze szerelmével. Hiába kértek segítséget, többször is visszautasították őket.

Aktuális

Felfoghatatlan: egy újszülött kislány holttestére bukkantak egy üzemben

Megszakad az ember szíve. Érthetetlen, hogy lehet valaki annyira kegyetlen, hogy magára hagyja koraszülött gyermekét. A rendőrség tanácstalan a tragédia kapcsán.

Aktuális

Nagy a baj: szigorítanak a járványügyi előírásokon Új-Zélandon

Szigorítanak a járványügyi előírásokon szerdán Új-Zéland fővárosában, Wellingtonban azt követően, hogy koronavírusos lett egy ausztrál látogató.

Aktuális

Emberek százait menekítették ki a heves esőzések keltette árvíz miatt Új-Zélandon – videó

Több száz embert menekítettek ki hétfőn otthonából Új-Zélandon, egyeseket helikopteren, a heves esőzések miatt keletkezett kiterjedt áradások elől a Déli-sziget, Canterbury régiójában.

Aktuális

Újraindul az élet Új-Zéland és Ausztrália között

A koronavírusjárvány sikeres kezelésének eredményeképpen április 19-től karanténmentes utazás indul Új-Zéland és Ausztrália között - jelentette be Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök kedden.

Aktuális

Megható történet: a világ másik feléről segítettek egy budai vendéglőnek

Új-zélandi étterem sietett, az óbudai Gléda vendéglő megsegítésére, amelyik a covid miatt, hónapok óta a túlélésért küzd. A tulajdonosok végül úgy döntöttek, a havonta érkező összegből egyedül menekülni kényszerülő édesanyák...

Aktuális

A Covid kikényszerítette: így mentette meg az óbudai vendéglőt az új-zélandi étterem

Megható magyar összefogással maradt életben a járványhelyzetben egy olyan harmadik kerületi családi vendéglő, amelyik nem tud házhoz szállítást vállalni.

Aktuális

Új-Zéland februártól ismét fogad menekülteket

Februártól ismét fogad menekülteket Új-Zéland, csaknem egy évvel azután, hogy lezárták előttük az ország határait a koronavírus-járványra tekintettel - jelentették be a helyi hatóságok pénteken.

Aktuális

Új-Zéland jóváhagyta a Pfizer/BioNTech vakcinájának az alkalmazását

Jóváhagyta az új-zélandi gyógyszerészeti felügyelet (Medsafe) a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcináját - jelentette be Ashley Bloomfield egészségügyi főigazgató szerdán.