antibiotikum

Gyász

Borzalmas részletek derültek ki a váratlanul meghalt színész tragédiájáról

Celeb

Nem lehet jó a szexben sem! – Majka versenyzője reagált a kritikára - 18+

<p>Hadas Alfréd mindent megtett azért, hogy hangszálgyulladása miatt a legjobbat hozza ki magából, ehhez azonban orvosi segítséget kellett kérnie.</p>

Celeb

Ezért került egyágyas szobába a koronavírusos Majka: a nővérkék miatt döntöttek így - Videó

Aktuális

A muszáj és az idő: így szedje az antibiotikumot

A felgyorsult világban már sokan egy egyszerű nátha miatt is képesek antibiotikum után nyúlni, hogy minél gyorsabban túl legyenek a betegségen. Azonban pont ezzel érik el azt, hogy a baktériumok később erősebbek lesznek.

Aktuális

Rá fogunk fizetni a sok antibiotikumra - A Bors utánajárt

Ha így haladunk, semmilyen ellenszer nem marad a szuperbaktériumok ellen. Főleg a középkorúak vannak veszélyben, hajlamosabbak ugyanis egy tüsszentés miatt is gyógyszert bevenni.

Aktuális

Antibiotikum a tőzegáfonya - eláruljuk, mi mindenben segít!

Aktuális

Kómába juttat a felfázás elleni  pirula?

Megkongatta a vészharangot az Európai Gyógyszerügynökség, népszerű antibiotikumok káros, akár kómát előidéző mellékhatásaira hívták fel a figyelmet, a pirulák betiltását is fontolgatva.

Aktuális

Zombi lett az antibiotikumtól a kétgyerekes apa

Egy közönséges fertőzésre kapott antibiotikumos kezelés miatt élő halott lett John Dennis. A coloradói férfi testének több mint 90 százalékát égési sérülések borították, átmenetileg megvakult, lebénult és csaknem meghalt.

Aktuális

Egy hét alatt megduplázódott a gépi lélegeztetést igénylő betegek száma

Ön mivel kúrálja magát, ha influenzás? Antibiotikummal – válaszolták több százan a BorsOnline-on feltett kérdésünkre. Arra voltunk kíváncsiak, olvasóink mennyire vannak tisztában azzal, hogy mikor van szükség antibiotikumra  és mikor nem.<br />

Aktuális

Kísérleti állatokat adunk el Észak-Koreának

Főként gyógyszereket és vélhetően kísérletekhez szükséges állato­kat adunk el Észak-Koreának. 24,5 millióért antibiotikumot veszünk.