Életmentés

„Megmentette az életemet” – 8 éves fia előtt kapott sokkot Alice

K.C.

Létrehozva: 2023.09.04.

A hős kisfiú teljes nyugodtsággal mentette meg édesanyja életét.

Hősként ünnepelték azt a nyolcéves fiút, aki a mentőszolgálatot hívta, miközben az édesanyja haldoklott és képtelen volt beszélni. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Az egész azzal kezdődött, hogy Alice gyomorfájás miatt járt orvoshoz, és a háziorvosa új antibiotikumot írt fel neki, miután tévesen húgyúti fertőzéssel diagnosztizálta. A 27 éves anyuka bevette a felírt antibiotikumot, ami allergiás reakciót, majd sokkot okozott a szervezetében. A kis Ryan Reid pedig felismerte, hogy édesanyja, Alice súlyos anafilaxiás sokkot szenvedett. 

A kétgyermekes anyuka elmondta: érezte, ahogy eszméletét veszti, és elmondása szerint a bőre skarlátvörös lett, amikor Ryan észrevette, hogy valami nincs rendben. 

- Már kezdtem pánikba esni, csak folytattam a szedését. Ryan újra megkérdezte jól vagyok-e, én pedig csak megráztam a fejem, mivel nem tudtam beszélni. Egyszerűen nem jöttek ki belőlem a szavak, olyan volt, mintha ziháltam volna – emlékezett vissza a drámai pillanatokra az anyuka.

Ryan a saját telefonján a mentőket hívta, míg Alice telefonját édesapját tájékoztatta. 

- Megmentette az életemet. Tudom, hogy amíg ő telefonált, én csak próbáltam próbáltam minél több levegőt venni. Éreztem, hogy egyre nehezebben megy. Éreztem, hogy a térdeim összerogynak. Ha a mentősök nem jönnek akkor, amikor elájultam volna. Rendkívül büszke vagyok rá, elég érett – zárta sorait Alice, aki a kisfiának köszönheti az életét. 

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek