Celeb

Nem lehet jó a szexben sem! – Majka versenyzője reagált a kritikára - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.10.12.

<p>Hadas Alfréd mindent megtett azért, hogy hangszálgyulladása miatt a legjobbat hozza ki magából, ehhez azonban orvosi segítséget kellett kérnie.</p>

Forrás: TV2

Hadas Alfréd annyira rosszul érezte magát, hogy orvoshoz fordult problémájával.

Szteroidos antibiotikumot kaptam a betegségemre, és mellette próbáltam minden praktikát bevetni, gyömbért ettem, teát ittam, hogy a hangszálaim rendbe jöjjenek. Rengeteget pihentem, a maradék erőmből próbáltam a gyakorlást kipréselni. Kemény gyógyszert kaptam, két nap elteltével már jobban voltam. Optimistán álltam a problémához, folyamatosan mantráztam: nem vagyok beteg, egészséges vagyok – mondta a Borsnak a 19 éves rapper, aki különösen izgult a teljesítménye miatt.

– Megköszöntem, hogy elegendő erőt kaptam, hogy meg tudjam csinálni a produkciómat. Hiszek benne, hogy fentről irányítják a dolgokatmondta Majka versenyzője. Mesterétől komoly kritikát kapott a tánctudására, viccesen megjegyezte, az a pasi, aki nem táncol jól, az nem lehet jó a szexben sem.

Sokkal jobban sikerült teljesítenem, mint múlt héten, de érzem, hogy ettől sokkal több van még bennem. Majka megjegyzésére pedig csak annyit reagálnék, kérdezzétek a lányokat! – tette hozzá nevetve a rapper.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek