A klasszikus kávés, piskótás, mascarponés tiramisu receptet bátran variálhatjuk! Készítsük el az eperrel és citromfűvel készült tiramisut! Itt az eperszezon,kár lenne kihagyni egy ilyen különleges finomságot!
Elkészítés
15 db fagyasztott, vagy ha még található, frissepret félreteszünk a többit félbe, negyedbe vágjuk. A mascarponét habosra keverjük a porcukorral, vaníliás cukorral és az egyenként hozzáadott tojás sárgákkal. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, és a tojáskrémhez keverjük (egy kicsit híg lesz, nem baj).
A piskótalap felével kibélelünk egy szögletes tálat, meglocsoljuk a likőr felével. A krém kétharmadát a piskóta tetejére kenjük, belenyomkodjuk az epret, majd ráborítjuk a maradék piskóta lapot, meglocsoljuk a maradék likőrrel és bevonjuk a maradék krémmel. Felkockázzuk és a kockák közepébe, tesszük a félretett epret, és 6 órára a hűtőbe tesszük. Könnyű édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.