Hozzávalók
25 dkg fejes káposzta
20 dkg répa
30 dkg liszt
2 tk. sütőpor
fél tk. szódabikarbóna
1 tk. só
bors, köménymag
2tojás
0,8 dl olaj
2.5 dl tejföl
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és a muffin formákat előkészítjük.
A káposztát vékony csíkokra gyaluljuk, a sárgarépát pedig kis kockákra felvágjuk. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a káposztát valamint a sárgarépát is megpirítjuk, majd ízesítjük sóval, borssal és köménymaggal. Félretesszük kihűlni.
A lisztet összekeverjük a szódabikarbónával és a sütőporral, majd egy külön tálban összekeverjük a tojásokat az olajat, a tejfölt, és a zöldséges ragut. A lisztes keveréket összevegyítjük a tojásos keverékkel, és az így elkészült masszát belekanalazzuk a muffin formákba.
A sütőbe toljuk és 180 fokon 20-25 per alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.