Hagymavágás könnyek nélkül!

Bendő
PUBLIKÁLÁS: 2020. november 01. 14:15
A hagyma jól ismert és kedvelt alapanyag, de ahhoz, hogy az ízét élvezhessük, először meg kell könnyeznünk. Vagy mégsem?hagymaA rétegzett levelű zöldség azonban nem adja magát egyszerűen.

Miért csípi a szemet a hagyma?

kénvegyület szabadul fel,

Vigyázzunk a gyökerére!

ne vágjunk bele a gyökerébe.
Foto:pixabay.com

Vízbe mártva

külső rétegtől megszabadítva tegyünk vízbe a hagymát 15-20 percre

Tele szájjal

néhány korty vizet a szánkban tartva

Védjük a nyálkahártyát

zöldség lehűtése szeletelés előtt,
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.