A sertés vagy a birka húsban van több zsír? Nézd meg a táblázatban!
HÚSOK
(100 g) | energia (kcal) | feh. (g) | zsír (g) | CH (g) |
Borjúhús | 120 | 20 | 5 | - |
Csirke | 110 | 22 | 3 | - |
Csontvelő | 820 | 3 | 90 | - |
Disznósajt | 310 | 15 | 28 | - |
Gépsonka | 160 | 23 | 7 | - |
Házinyúl | 160 | 21 | 8 | - |
Kenőmájas | 310 | 16 | 28 | - |
Kolbász (lecsó) | 270 | 16 | 23 | - |
Kolbász (száraz) | 360 | 20 | 32 | - |
Krinolin, párizsi | 210 | 12 | 18 | - |
Liba, kacsa | 380 | 16 | 35 | - |
Lóhús | 110 | 22 | 3 | 1 |
Marhafelsál | 230 | 17 | 19 | - |
Marhahús (sovány) | 120 | 21 | 4 | - |
Marhanyelv | 220 | 16 | 18 | - |
Máj (liba) | 450 | 22 | 40 | 1 |
Máj (marha) | 130 | 21 | 3 | 4 |
Máj (sertés) | 140 | 20 | 5 | 3 |
Őz | 100 | 21 | 2 | - |
Pacal | 160 | 16 | 11 | - |
Pulyka | 170 | 21 | 10 | - |
Pulykajava | 110 | 24 | 2 | - |
Sertéshús (középzsíros) | 300 | 17 | 25 | - |
Sertéshús (sovány) | 140 | 20 | 7 | - |
Szárazkolbász | 360 | 20 | 32 | - |
Téliszalámi | 520 | 25 | 46 | - |
Tüdő (marha, sertés) | 110 | 20 | 3 | 1 |
Vaddisznó | 110 | 22 | 2 | - |
Virsli | 230 | 13 | 20 | - |
Virsli (baromfiból) | 190 | 19 | 13 | - |
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.