A sertés vagy a birka húsban van több zsír? Nézd meg a táblázatban!
HÚSOK
| (100 g) | energia (kcal) | feh. (g) | zsír (g) | CH (g) | 
| Borjúhús | 120 | 20 | 5 | - | 
| Csirke | 110 | 22 | 3 | - | 
| Csontvelő | 820 | 3 | 90 | - | 
| Disznósajt | 310 | 15 | 28 | - | 
| Gépsonka | 160 | 23 | 7 | - | 
| Házinyúl | 160 | 21 | 8 | - | 
| Kenőmájas | 310 | 16 | 28 | - | 
| Kolbász (lecsó) | 270 | 16 | 23 | - | 
| Kolbász (száraz) | 360 | 20 | 32 | - | 
| Krinolin, párizsi | 210 | 12 | 18 | - | 
| Liba, kacsa | 380 | 16 | 35 | - | 
| Lóhús | 110 | 22 | 3 | 1 | 
| Marhafelsál | 230 | 17 | 19 | - | 
| Marhahús (sovány) | 120 | 21 | 4 | - | 
| Marhanyelv | 220 | 16 | 18 | - | 
| Máj (liba) | 450 | 22 | 40 | 1 | 
| Máj (marha) | 130 | 21 | 3 | 4 | 
| Máj (sertés) | 140 | 20 | 5 | 3 | 
| Őz | 100 | 21 | 2 | - | 
| Pacal | 160 | 16 | 11 | - | 
| Pulyka | 170 | 21 | 10 | - | 
| Pulykajava | 110 | 24 | 2 | - | 
| Sertéshús (középzsíros) | 300 | 17 | 25 | - | 
| Sertéshús (sovány) | 140 | 20 | 7 | - | 
| Szárazkolbász | 360 | 20 | 32 | - | 
| Téliszalámi | 520 | 25 | 46 | - | 
| Tüdő (marha, sertés) | 110 | 20 | 3 | 1 | 
| Vaddisznó | 110 | 22 | 2 | - | 
| Virsli | 230 | 13 | 20 | - | 
| Virsli (baromfiból) | 190 | 19 | 13 | - | 
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.