Szabó Ádám: Tényleg nem lesz ilyen barátnőm, mint Tóth Andi

Kellemetlen közjátéknak lehettek tanúi a Sztárban sztár nézői, ugyanis Köllő Babett nekiszegezte a kérdést Szabó Ádámnak, hogy miért nem kér bocsánatot Tóth Anditól. A zsűritag szerint ugyanis sosem lesz olyan nője, mint Andi. A harmonikás ezzel egyet is ért.
Kellemetlen közjátéknak lehettek tanúi a Sztárban sztár nézői, ugyanis Köllő Babett nekiszegezte a kérdést Szabó Ádámnak, hogy miért nem kér bocsánatot Tóth Anditól. A zsűritag szerint ugyanis sosem lesz olyan nője, mint Andi. A harmonikás ezzel egyet is ért.

Tina Turner bő­rébe bújva felszántotta a Sztárban sztár színpadát vasárnap Tóth Andi, akinek versenytársai mellett a zsűri sem bírta ki, hogy ne pattanjon föl a helyéről, s ne tapsoljanak állva. Papp Szabi, Kökény Attila és Bereczki Zoltán az egekig magasztalta a fiatal énekesnőt, akit ennél csak Köllő Babett istenített jobban. A színésznőből azonban a nagy eksztázisban egy percre az anyatigris is előtört, s dicsérő szavai közepette Andi exéhez, Szabó Ádámhoz is volt pár vicces, de keresetlen szava.

A színésznő lényegében ország-világ előtt rápirított kicsit a harmonikásra, hogy „hogy engedhette el Andit?”, „szégyellje magát!”, s azt is odabökte az énekesnek, hogy „sosem lesz ilyen nője”.

A mai napig nem tudni a szakítás valódi okát © Czerkl Gábor

Szabó Ádám nem ellenkezett az elmondottakkal, főleg az utóbbi kijelentésével, de másnap a Borsnak elmondta a véleményét a történtektől.

Ez is érdekelheti!

Köllő Babett Szabó Ádámnak: Azonnal kérjél bocsánatot Tóth Anditól – videó

Elájul a látványtól: ekkora melle van valójában Tóth Andinak +18-as fotó

Tóth Andi fájdalma: Mi a gond velem, Gabi?

Tóth Andi túltolta a retust a képein – leleplező fotók

Teljesen igaza van Babettnek abban, hogy nem lesz ilyen barátnőm, mint Andi, belőle csak egy van. Valóban gyönyörű, ezt szerintem minden férfi látja, de ami még fontosabb, végtelenül tehetséges – kezdte lapunknak Ádám, aki szerint azonban egyáltalán nem illett oda ez a kis közjáték a színésznő részéről.

Egy igazi szexbombává változott Tóth Andi © tv2

Tóth Ádám is el volt ájulva Tóth Anditól, de ő úgy érzi, már soha nem lesz egy pár az énekesnővel © tv2

Azt gondolom, az értékelés Andi teljesítményéről kellett volna, hogy szóljon, és nem arról, hogy mi volt köztünk. Ettől függetlenül nem haragszom, szeretem Babettet és jól tudom, hogy csak elragadta a hév… Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra, mi ezen túl vagyunk. Nyilván én is elismerem a műsorban nyújtott teljesítményét, de már egészen más szemmel és érzésekkel tekintek rá. Én csak a szépre, jóra emlékszem, tisztelem és a világ boldogságát, sikerét kívánom neki.

utolértük köllő babettet is, aki érezhetően másnapra kicsit szánva-bánva beszélt a fölcsattanásáról.

A zsűri egy emberként ájult el Andi produkciójától. Babett nem érti Szabó Ádámot © tv2

Nagyon remélem, hogy nem bántottam meg Ádámot, nem ez volt a célom. Egyszerűen Andi hihetetlen tehetsége és brutális nőiessége számomra a tökéletességet jelenítette meg, őt magasztaltam fel, s kifakadt belőlem az értetlenség, látva a lehengerlő produkcióját. De részemről ez tényleg Andiról szólt, még ha nem is úgy jött le – magyarázkodott lapunknak Babett, aki egyébként imádja ezt az új szerepet, hogy most nem neki kell alakítania, hanem zsűritagként ő véleményezhet másokat.

Megbántani senkit nem akartam, poénnak szántam, hiszen ez egy showműsor. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy nagyon szép párnak tartottam őket, ők voltak a kedvenceim – nyilatkozta a Ripostnak Babett.

A lapnak történtek kellős közepén álló Andi is válaszolt az Ádámhoz fűződő viszonyát firtató kérdésre.

Köszönöm Babettnek, de valójában túlságosan örültem a produkcióm sikerének ahhoz, hogy az Ádámot érintő témával foglalkozzak – mondta határozottan.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors