Önálló karriert épít Liptai Claudia lánya

A sportban kiváló eredményeket produkáló, immár 12 éves Gesztesi Panka a jelek szerint aktív közéleti szerepre készül. Az édesanyja menedzsere bejelentette, hogy immár a fiatal hölgyet is képviseli.
A sportban kiváló eredményeket produkáló, immár 12 éves Gesztesi Panka a jelek szerint aktív közéleti szerepre készül. Az édesanyja menedzsere bejelentette, hogy immár a fiatal hölgyet is képviseli.

Bizton állíthatjuk, hogy Panka nem azért népszerű, mert Liptai Claudia az édesanyja és Gesztesi Károly az édesapja. A fiatal hölgy tehetséges sportoló, sport-aerobikozik óvodás kora óta, és mára már nemzetközi versenyeken is kiemelke­dően szerepel, emellett gyakran nemzetközi cégek kérik fel fotózásokra, amikre eddig mindig elutasító választ adott. A példaképe Mihalik Enikő szupermodell – vele közös szelfije is van –, ami arra enged következtetni, hogy Panka ebben a szakmában szeretne komolyabb karriert befutni. A fiatal lány a sporteredményeiről rendszeresen beszámol az Instagram-oldalán, ahol háromezer fölött van a követőinek a száma, vagyis ő azok közé a feltörekvő véleményvezérek közé tartozik, akik manapság uralják a reklámpiacot.

Kevés olyan gyorsan fejlődő iparág létezik manapság, mint amilyen az influenszereké, vagyis a közösségi oldalakon követett fiataloké. A tinédzserek itt különböző témákban nyilvánulnak meg, vagy szépészeti tanácsokat adnak, vagy csak az életről alkotott véleményüket osztják meg, esetleg a családi életükbe engednek betekintést.

Claudia így hálálkodik a menedzserének: „Az a legnagyobb öröm és biztonság, hogy a te kezeid között van a kis barnám!” – írta a fotó alá

A fiatalok körében nagyon népszerűek az influenszerek, ilyen Rubint Réka és Schobert Norbi kislánya, Lara, vagy Polgár Tünde fia, Dani is, akinek a Youtube csatornáján nem kevesebb, mint huszonhatezer feliratkozóval büszkélkedhetnek.

Ez a fajta aktivitás pénzt is tud termelni, hiszen egy ilyen fiatal ruháit, utazásait másolják az őt követők, így egy cseppet sem tűnik túlzásnak, ha egy-egy tini menedzsert választ magának. Pankának könnyű dolga volt, hiszen az édesanyjának, Liptai Claudiának egy profi ügynökség, a TMC egyengeti az útját. A cég tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina az ország legjobban eladható közszereplőit képviseli, hozzá tartozik többek között Ábel Anita, Dobó Kata, Kovács Patrícia, Hajós András vagy Bochkor Gábor, vagyis tényleg a legnépszerűbb sztárok.

Mihalik Enikő a kislány példaképe

A Pankával való együttműködéséről, maga a menedzsment tulajdonosa, Krisztina számolt be a saját Facebook-oldalán:

„Annál nagyobb elismerés nem nagyon van, amikor valaki, akivel évek óta dolgozol, rád bízza a szárnyait bontogató gyermekét. Liptai Claudia, köszönöm a bizalmat! És neked is Panka, mert ez nélküled nem menne ám! Tőletek maradok örökké fiatal! Itt az új generáció. TMC2.0 rulez!” – írja. Claudia ennyit írt a poszt alá: A legnagyobb öröm és biztonság, hogy a te kezed között van, Krisztina. Posztjaiból az is kiderül, hogy egy másik ügyfél Hajós András is rábízta gyermekét. Hajós Artúr és a Hajós/Stréli strandröplabda-csapat országos magyar bajnok, aki éppen most ír sporttörténelmet az Argentínában zajló ifjúsági olimpián, ahol a bronzéremért játszik.

Kende-Hofherr Krisztina Liptai Caludia menedzsere. Keddtől Panka karrierjét is óvó kezében tartja

A menedzsertől azt kérdeztük, hogy miben más egy 12 éves gyereket képviselni, mint egy felnőtt hírességet?

– Teljesen más, hiszen, míg a felnőttek esetében az üzleti képviselet az alapvető feladat, úgy ennél a generációnál sokkal inkább az üzleti védelem, hogy ne lehessen kihasználni az ismertségüket és az ezen a területen lévő tapasztalatlanságukat, hogy koruknak megfelelő megjelenésekben szerepeljenek. Claudiának nagyon fontos, hogy Pankát a saját elért eredményei vigyék előre, mindig legyen mögötte valós teljesítmény. Panka valóban kacsingat a modellkarrier felé, de ehhez ő még nagyon fiatal, néhány évet még mindenképpen várnia kell. Az új generáció sok mindenben sokkal tudatosabb, mint szüleik, más eszközöket használnak a kommunikáció területén és sokkal konkrétabb elképzeléseik vannak arra vonatko­zóan, hogy merre tartanak, és ahhoz milyen lépéseket kell megtenniük – magyarázta a Borsnak Kende-Hofherr Krisztina.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors