Celeb

Önálló karriert épít Liptai Claudia lánya

F. Zs.

Létrehozva: 2018.10.18.

A sportban kiváló eredményeket produkáló, immár 12 éves Gesztesi Panka a jelek szerint aktív közéleti szerepre készül. Az édesanyja menedzsere bejelentette, hogy immár a fiatal hölgyet is képviseli.

Bizton állíthatjuk, hogy Panka nem azért népszerű, mert Liptai Claudia az édesanyja és Gesztesi Károly az édesapja. A fiatal hölgy tehetséges sportoló, sport-aerobikozik óvodás kora óta, és mára már nemzetközi versenyeken is kiemelke­dően szerepel, emellett gyakran nemzetközi cégek kérik fel fotózásokra, amikre eddig mindig elutasító választ adott. A példaképe Mihalik Enikő szupermodell – vele közös szelfije is van –, ami arra enged következtetni, hogy Panka ebben a szakmában szeretne komolyabb karriert befutni. A fiatal lány a sporteredményeiről rendszeresen beszámol az Instagram-oldalán, ahol háromezer fölött van a követőinek a száma, vagyis ő azok közé a feltörekvő véleményvezérek közé tartozik, akik manapság uralják a reklámpiacot.

Kevés olyan gyorsan fejlődő iparág létezik manapság, mint amilyen az influenszereké, vagyis a közösségi oldalakon követett fiataloké. A tinédzserek itt különböző témákban nyilvánulnak meg, vagy szépészeti tanácsokat adnak, vagy csak az életről alkotott véleményüket osztják meg, esetleg a családi életükbe engednek betekintést.

A fiatalok körében nagyon népszerűek az influenszerek, ilyen Rubint Réka és Schobert Norbi kislánya, Lara, vagy Polgár Tünde fia, Dani is, akinek a Youtube csatornáján nem kevesebb, mint huszonhatezer feliratkozóval büszkélkedhetnek.

Ez a fajta aktivitás pénzt is tud termelni, hiszen egy ilyen fiatal ruháit, utazásait másolják az őt követők, így egy cseppet sem tűnik túlzásnak, ha egy-egy tini menedzsert választ magának. Pankának könnyű dolga volt, hiszen az édesanyjának, Liptai Claudiának egy profi ügynökség, a TMC egyengeti az útját. A cég tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina az ország legjobban eladható közszereplőit képviseli, hozzá tartozik többek között Ábel Anita, Dobó Kata, Kovács Patrícia, Hajós András vagy Bochkor Gábor, vagyis tényleg a legnépszerűbb sztárok.

A Pankával való együttműködéséről, maga a menedzsment tulajdonosa, Krisztina számolt be a saját Facebook-oldalán:

„Annál nagyobb elismerés nem nagyon van, amikor valaki, akivel évek óta dolgozol, rád bízza a szárnyait bontogató gyermekét. Liptai Claudia, köszönöm a bizalmat! És neked is Panka, mert ez nélküled nem menne  ám! Tőletek maradok örökké fiatal! Itt az új generáció. TMC2.0 rulez!” – írja. Claudia ennyit írt a poszt alá: A legnagyobb öröm és biztonság, hogy a te kezed között van, Krisztina. Posztjaiból az is kiderül, hogy egy másik ügyfél Hajós András is rábízta gyermekét. Hajós Artúr és a Hajós/Stréli strandröplabda-csapat országos magyar bajnok, aki éppen most ír sporttörténelmet az Argentínában zajló ifjúsági olimpián, ahol a bronzéremért játszik.

A menedzsertől azt kérdeztük, hogy miben más egy 12 éves gyereket képviselni, mint egy felnőtt hírességet?

– Teljesen más, hiszen, míg a felnőttek esetében az üzleti képviselet az alapvető feladat, úgy ennél a generációnál sokkal inkább az üzleti védelem, hogy ne lehessen kihasználni az ismertségüket és az ezen a területen lévő tapasztalatlanságukat, hogy koruknak megfelelő megjelenésekben szerepeljenek. Claudiának nagyon fontos, hogy Pankát a saját elért eredményei vigyék előre, mindig legyen mögötte valós teljesítmény. Panka valóban kacsingat a modellkarrier felé, de ehhez ő még nagyon fiatal, néhány évet még mindenképpen várnia kell. Az új generáció sok mindenben sokkal tudatosabb, mint szüleik, más eszközöket használnak a kommunikáció területén és sokkal konkrétabb elképzeléseik vannak arra vonatko­zóan, hogy merre tartanak, és ahhoz milyen lépéseket kell megtenniük – magyarázta a Borsnak Kende-Hofherr Krisztina. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714002910
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714002910
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158837_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ő is lehetne Marco Rossi kezdő csatára az Eb-n, de egy éve csapata sincs

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153341_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714002910
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150240_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Citromos kölespuding: egy igazán különleges édesség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese