Celeb

Nyertes Zsuzsa megrázó vallomása: Egy hajszálon múlt az édesanyám élete

Bors

Létrehozva: 2021.07.04.

Borzalmas napokon van túl Nyertes Zsuzsa, aki majdnem elvesztette az édesanyját.

Forrás: saját

Nyertes Zsuzsa színésznőnek az édesapjától pont egy éve kellett elbúcsúznia, ezért úgy érzi, nem bírta volna ki, ha újabb tragédia történik a családjában. 

– Az édesanyám a múlt héten rettentően ránk ijesztett. Erős mellkasi nyomás kíséretében nagyon magasra szökött a vérnyomása. Áldom az eget, hogy olyan barátaim vannak, mint dr. Nádházi Zoltán kardiológus, aki megmentette az életét.
A szívkatéterezés során kiderült, hogy a 13 évvel ezelőtt behelyezett értágító stent teljesen felmondta a szolgálatot, ki kellett cserélni. Mindez az utolsó előtti pillanatban történt, mert agyvérzést, szívinfarktust kaphatott volna. Elviselhetetlen lett volna számomra, ha elmegy. Most volt egy éve, hogy az apukám meghalt, szóval neki még nagyon sokáig marad­nia kell. A nagyon erős csontritkulásból adódó fájdalom miatt sokat szenved, ettől függetlenül szerencsére hatalmas élni akarás van benne. Hamarosan 82 éves lesz. Elképzelhető, hogy lemegyünk a Balatonra, ahol a testvéreimmel közö­sen fogjuk megünnepelni a születésnap­ját – mondta a színésznő a Vasárnapi Borsnak.

Nagyon hálás az Országos Kardiológiai Intézetben dolgozóknak, hogy odaadóan gondozták az anyukáját a kórházban, és az egész egészségügynek azért az emberfeletti munkáért, amit a koronavírus-járvány idején nyújtott.

 – Megfizethetetlen, hogy az orvosok, ápolók és mentősök velünk voltak. Szívvel-lélekkel dolgoztak, ráadásul sokan nekik köszönhetik az életüket. Hálánk jeléül Straub Dezsővel fellépünk a Semmelweis Egészség Napokon. Reggel-este azért imádkozom, hogy a Covid ne térjen vissza. És persze azért, hogy még nagyon sokáig együtt maradjon az egész család – tette hozzá.

Bár most nem a fogyással volt elfoglalva, Zsuzsa felszedett néhány kilót a karantén alatt, amitől szeretne meg­szabadulni.

– A színházak nem tudnak új jelmezt varratni mindenkinek, és én is jobban érzem magam, ha nem feszül rajtam a farmer. 3-4 kilót szeretnék leadni, mert nem vágyom arra, hogy kötözött sonka legyek a színpadon. Nem okozhatok csalódást a közönségnek. Egy barátnőm személyi edző, akinek a fitneszterme nagyon közel van hozzám. Ő segít majd abban, hogy újból formába lendüljek. Nem jó dolog, de a stressz a kilókat is leolvasztja, tehát az elmúlt napok eseményeinek következtében valamennyit már fogytam is. 

A rossz dolgok mellett azért jók is történnek az életében.

– Sírok a boldogságtól az anyukám felépülése miatt, és dagad a mellem a büszkeségtől, mert a lányom, Zsuzsó a napokban megszerezte a harmadik diplomáját. Emellett hosszú kihagyás után június 25-én megvolt az első bemutatóm. A Kassai polgárok című darab női főszereplője vagyok, Ágnest formálom meg. A sok elfoglaltságomra, illetve az anyukám állapotára tekintettek idén nyáron csak országon belül utazunk a párommal, Attilával. Tervbe vettük, hogy elmegyünk pár napra egy wellness-szállodába, ahová még a lányom fizetett be minket, ez volt a karácsonyi ajándéka.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159000_auto_resized.jpg
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714061712
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162295_auto_resized.jpg
life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149504_auto_resized.jpg
ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159641_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja