Celeb

Nyertes Zsuzsa megrázó vallomása: Egy hajszálon múlt az édesanyám élete

Bors

2021. július 4. vasárnap 05:00

Borzalmas napokon van túl Nyertes Zsuzsa, aki majdnem elvesztette az édesanyját.

Forrás: saját

Nyertes Zsuzsa színésznőnek az édesapjától pont egy éve kellett elbúcsúznia, ezért úgy érzi, nem bírta volna ki, ha újabb tragédia történik a családjában. 

– Az édesanyám a múlt héten rettentően ránk ijesztett. Erős mellkasi nyomás kíséretében nagyon magasra szökött a vérnyomása. Áldom az eget, hogy olyan barátaim vannak, mint dr. Nádházi Zoltán kardiológus, aki megmentette az életét.
A szívkatéterezés során kiderült, hogy a 13 évvel ezelőtt behelyezett értágító stent teljesen felmondta a szolgálatot, ki kellett cserélni. Mindez az utolsó előtti pillanatban történt, mert agyvérzést, szívinfarktust kaphatott volna. Elviselhetetlen lett volna számomra, ha elmegy. Most volt egy éve, hogy az apukám meghalt, szóval neki még nagyon sokáig marad­nia kell. A nagyon erős csontritkulásból adódó fájdalom miatt sokat szenved, ettől függetlenül szerencsére hatalmas élni akarás van benne. Hamarosan 82 éves lesz. Elképzelhető, hogy lemegyünk a Balatonra, ahol a testvéreimmel közö­sen fogjuk megünnepelni a születésnap­ját – mondta a színésznő a Vasárnapi Borsnak.

Nagyon hálás az Országos Kardiológiai Intézetben dolgozóknak, hogy odaadóan gondozták az anyukáját a kórházban, és az egész egészségügynek azért az emberfeletti munkáért, amit a koronavírus-járvány idején nyújtott.

 – Megfizethetetlen, hogy az orvosok, ápolók és mentősök velünk voltak. Szívvel-lélekkel dolgoztak, ráadásul sokan nekik köszönhetik az életüket. Hálánk jeléül Straub Dezsővel fellépünk a Semmelweis Egészség Napokon. Reggel-este azért imádkozom, hogy a Covid ne térjen vissza. És persze azért, hogy még nagyon sokáig együtt maradjon az egész család – tette hozzá.

Bár most nem a fogyással volt elfoglalva, Zsuzsa felszedett néhány kilót a karantén alatt, amitől szeretne meg­szabadulni.

– A színházak nem tudnak új jelmezt varratni mindenkinek, és én is jobban érzem magam, ha nem feszül rajtam a farmer. 3-4 kilót szeretnék leadni, mert nem vágyom arra, hogy kötözött sonka legyek a színpadon. Nem okozhatok csalódást a közönségnek. Egy barátnőm személyi edző, akinek a fitneszterme nagyon közel van hozzám. Ő segít majd abban, hogy újból formába lendüljek. Nem jó dolog, de a stressz a kilókat is leolvasztja, tehát az elmúlt napok eseményeinek következtében valamennyit már fogytam is. 

A rossz dolgok mellett azért jók is történnek az életében.

– Sírok a boldogságtól az anyukám felépülése miatt, és dagad a mellem a büszkeségtől, mert a lányom, Zsuzsó a napokban megszerezte a harmadik diplomáját. Emellett hosszú kihagyás után június 25-én megvolt az első bemutatóm. A Kassai polgárok című darab női főszereplője vagyok, Ágnest formálom meg. A sok elfoglaltságomra, illetve az anyukám állapotára tekintettek idén nyáron csak országon belül utazunk a párommal, Attilával. Tervbe vettük, hogy elmegyünk pár napra egy wellness-szállodába, ahová még a lányom fizetett be minket, ez volt a karácsonyi ajándéka.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: így ünnepelték a holland kapust, aki a munkából jött az Eb-re

888.hu

Kulcsár Edina és Csuti válnak

origo.hu

Megőrülnek a cicáért, mert pont úgy néz ki, mint Csizmás Kandúr

feol.hu

Egy ember kizuhant az autóból, amikor az árokba borultak Bicskénél

origo.hu

A tudósok szerint megvan a szuperélelmiszer, ami véget vethet az éhezésnek

nemzetisport.hu

Videó: Cavani eksztázisban! Látni kell a „Matador” és a többi MU-játékos gólörömét

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

life.hu

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, Gigi 33 éves lett - Így köszöntötte az édesanyja

kemma.hu

Árokba csapódott egy autó Környén a Tatai úton, a tűzoltók kiemelték a roncsból a sofőrt

nemzetisport.hu

A páratlan hármas – az Egressy, Kenesei, Waltner trió ZTE-aranyat érő 52 gólja

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill