Nótár Mary félt elmenni a díjkiosztóra?

Történelmi pillanat volt a Muzsika Tv hagyományteremtő díjátadó gálája, de hiába jelölték Az év mulatós női előadója díjra, nem jelent meg Nótár Mary. A szakmabeliek szerint az énekesnő fél.
Történelmi pillanat volt a Muzsika Tv hagyományteremtő díjátadó gálája, de hiába jelölték Az év mulatós női előadója díjra, nem jelent meg Nótár Mary. A szakmabeliek szerint az énekesnő fél.

A mulatós zene apraja-nagyja elutazott Vácra (senki sem tudja, miért pont ott tartották a gálát), hogy részesei legyenek egy vadonatúj kezdeményezésnek, a Muzsika Tv Arany Hangjegy díjátadójának, amelynek keretein belül a közönség által megszavazott előadók impozáns díjakat vehettek át.

A díjazottak:

Az év felfedezettje: Suhancok
Az év sláger-örökzöld előadója: Tilinger Attila
Az év mulatós csapata: Jolly és Suzy
Az év mulatós férfi előadója: Kaczor Feri
Az év mulatós női előadója: Suzy
A díjátadón az idén 81 éves Aradszky László életműdíjat vehetett át.

Az esemény fontosságát mutatja, hogy B. Tóth László, legendás lemezlovas, aki maga is díjátadó volt az estén, annyira sietett, hogy a Bors munkatársának autóját Vácra menet egy dupla záróvonallal elválasztott útszakaszon előzte meg úgy, hogy majdnem lesodorta a nála lassabb – a szabályosan közlekedő – autót az aszfaltról.

A jelöltek közül a legnagyobb nevek: Csepregi Éva, L.L. Junior vagy Nótár Mary megjelenésére várt, de hiába. A műfaj szupersztárjai távol maradtak ezen az estén, a hírességekre éhes nézőket így Gáspár Győző, Aradszky László és Szűcs Judith felbukkanása kárpótolta valamelyest. De hol voltak a nagyágyúk?

Mary otthagyta a menedzsmentjét, mostantól maga szervezi a fellépéseit © Cser Dániel

B. Tóth majdnem elkésett – díjat adott át a rendezvényen

A Muzsika Tv gáláján számtalan RTL-es híresség felbukkant, a műsort például a meseszép Nádai Anikó és a mindig jópofa Dombóvári István (képünkön) vezette, fellépett ÉNB Lali, Balázs Pali, Kaczor Feri, a Sógorok, a Sramlikings, Sihell Ferry és Henna, valamint Oláh Gergő és a Roma Soul is.

– Csepit nem érdekli ez az egész, ahogy Juniort sem – avatta be a titokba a Bors munkatársát az egyik mulatós zenészeket menedzselő cég vezetője, de mondott még ennél cifrábbat is.

Suzy és Jolly a gála nagy nyertesei voltak

Szűcs Judith jelöltként lépett színpadra

Oláh Gergő és zenésztársai úgy érezték, ott kell lenniük a gálán

– Mary belenyúlt a darázsfészekbe! A függetlenedésével olyan emberek bütykére lépett, akik fontosak ebben a műfajban. Azt rebesgetik, hogy ezek a nagy emberek mérgesek rá, hálátlannak tartják – veti oda búcsúzóul, és már el is tűnik a színpad mögött, nehogy tovább kérdezzük a témában. Szerettük volna személyesen Nótár Marytől is megkérdezni, hogy miért maradt távol a gálától, de sajnos nem sikerült kapcsolatba lépnünk vele.

A 81 éves Aradszky László életműdíjat kapott

A friss házasok, Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt jó tíz percen át beszélgetett egy félreeső sarokban az RTL Klubhoz visszatért Gáspár Győzővel

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors