Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalta meg a párja

Ugyanaz a nő tett keresztbe Sarka Katának és Kulcsár Edinának. Furcsa lehet, hogy ez nem egy drámai vallomásból, hanem egy játékos tévéshow-ból derül ki.
Ugyanaz a nő tett keresztbe Sarka Katának és Kulcsár Edinának. Furcsa lehet, hogy ez nem egy drámai vallomásból, hanem egy játékos tévéshow-ból derül ki.

Kasza Tibi, aki azért szeret nagyot mondani, azt ígérte, imádni fogjuk az új műsorát. És tényleg, máris itt az első bomba, pedig még egy kockát sem láttunk a TV2 Csoport egyik csatornáján hamarosan induló Pénzt, vagy éveket! című vetélkedőből. Ez eredetileg attól érdekes, hogy ismert párosok próbálják kitalálni az eléjük állított civil játékos életkorát, és ha ügyesek, milliókat kaszálhatnak. Az egyik forgatási napon Sarka Kata és Kulcsár Edina volt a vendég és a kiszivárgott információk szerint egy perc alatt felülírták a játék izgalmát. Olyasmi derült ki a magánéletükről, amitől mindenkinek tátva maradt a szája.

Pedig Kasza Tibi kérdése nagyon ártatlannak tűnt, hiszen azt tudakolta, mi a közös pont Kata és Edina életében. Ezért eleinte érthetetlen is volt a pillanatnyi riadalom és tanakodás, ami a választ megelőzte. Aztán Magyarország és Európa legszebb lánya egyszer csak rávágta: ugyanazzal csalt meg a vőlegényem, akivel Katát is a férje. Utóbbi pedig meglepetéséből felocsúdva hozzátette: ha a világ legjobb nőjét is megcsalják, akkor nem velem van a baj. Edina azzal zárta, hogy tulajdonképpen hálásak lehetnek annak – a néven nem említett – lánynak. A stúdióban egy pillanatra tapintani lehetett a feszültséget, senki nem ilyen válaszra számított, de látszott, hogy a lányok már csak nevetnek az egészen.

Nagyon fájt, amikor kiderült, de Kulcsár Edina és Sarka Kata ma már nevet az egészen © Vadnai Szabolcs

A Bors már írt arról, hogy Sarka Kata szerint Hajdú Péter megcsalta, és erre bizonyítékai is vannak. Kulcsár Edina azonban eddig másként magyarázta, miért bontotta fel eljegyzését Mátéval, akivel hat évig voltak együtt. Így beszélt erről az Aktívnak:

– Nincs senki más az életemben, csupán arról van szó, hogy lelkileg már nem éreztem azt a támogatást, amit korábban Máté nyújtott nekem. Rengeteg közös pont van az életünkben, amikre még nem találtunk megoldást, de szeretnék egy kis privát szférát, ezért úgy döntöttem, hogy ezt már nem osztom meg másokkal – kendőzte el a problémákat korábban Edina.

A Bors úgy tudja, hogy a válóperére készülő Sarka Kata nem haragszik barátnőjére azért, hogy titkuk napvilágra került. Őt hiába kérdeztük erről, de a környezetéből elárulták, mit érez és gondol.

– Kata túl van azon a megrázkódtatáson, hogy csalódnia kellett a férjében. Már új irányt vett az élete, sokat dolgozik, egyre több feladatot kap, de a karrierjénél is fontosabb, hogy mindent megtegyen a gyermekeiért, amit csak tud. Ezért egyáltalán nem zavarja, hogy mindez napvilágra kerül. Úgy gondolja, hogy nem neki kell szégyenkeznie a történtekért – mondta informátorunk.

Veszélyesek az ártatlan szemű dadák

Sarka Kata és Kulcsár Edina esete kétség kívül egyedi, mert arra, hogy a két nő két szerelme ugyanazt a harmadikat válassza, még külföldi példát sem találtunk. A sima megcsalásra viszont annál inkább. Ben Affleck a dadusukkal hentergett Jennifer Garner helyett, ahogy Jude Law, Ethan Hawke és Arnold Schwarczenegger is kalandba bonyolódott a gyerekek dajkájával. Még a világszép Sandra Bullockot is felszarvazták, Demi Moore-t is fiatalabbra cserélte férje, As­thon Kutcher. A leghíresebb szerelmi háromszög pedig valószínűleg Brad Pitt körül alakult ki, ő Jennifer Anistont csalta Angelina Jolie-val. De, hogy ne menjünk ilyen messzire, Détár Enikő is egy harmadik, egészen pontosan Pikali Gerda miatt vesztette el Rékasi Károlyt.

Jennifer Garner (balra), Ben Affleck és a harmadik, Christine Ouzounian © AFP, Northfoto

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors