Celeb

Horgas Eszter vallomása: mindig rossz férfiba szeretek bele

Bors

Létrehozva: 2021.04.06.

A fuvolaművész elmúlt hét éve a fájdalmas elvesztésről szólt. Egy szakításon van túl, több közeli zenész kollégája mellett az édesapját temette el, kedden pedig a szeretett anyósa hunyt el és bizony a magánélete is romokban. Horgas Eszter a saját bevallása szerint azokat a férfiakat is lebeszéli a randiról, akik megismerkednének vele.

Horgas Eszter a karanténban is majdnem ugyanolyan elfoglalt, mintha turnén lenne, hajnalonta hosszú sétákra megy, utána online órákat tart a muzsikus tanítványainak a konzervatóriumban, gyakorol, és amikor csak teheti, a lányaival tölti az időt. A mindig csillogó szemű, energikus művész azt vallja, hogy azért született a világra, hogy motivációt és inspirációt adjon a környezetének.

Mostanában azonban vannak pillanatok, amikor neki van szüksége kapaszkodóra. Mert olyan események történnek, melyek még őt, az örök életigenlőt is kiütik. A fuvolaművésznő hisz az ezotériában, a tapasztalatai szerint az élete hét éves periódusokra osztható. 

– Talán kicsit közhelyes, de működik az életemben ez a hétévenkénti periódus. Szakmailag és a magánéletemben is megfigyelhető ez... A mostani hét évnek nyáron lesz vége, és hogy őszinte legyek, most nagyon várom, hogy lezáruljon – mondta a Bors megkeresésére Horgas Eszter. Az életem egyik legintenzívebb, mélyebb, elengedős, kegyetlenül nehéz időszaka volt. A kiskutyám halálával kezdődött, aztán meghalt két nagyon közeli zenész barátom is. Ezek után vesztettem el a szeretett édesapámat, túl vagyok egy nagyon nehéz szakításon. Kedden pedig meghalt az anyósom, aki nagyon közel állt a szívemhez. 

A művésznő nem titkolja, hogy az őt ért megpróbáltatásokat nem volt képes egyedül feldolgozni, ezért pszichológus segítségét kérte. 

Nagyon érzékenyen reagálok ezekre a történésekre, megvisel. A pszichológusnál arra jöttem rá, hogy talán nagyon elkényeztetett életet éltem. 19 éves korom óta sikeres a karrierem, mint fuvolista, nagyon sok ember szeret. Emellett egy nagyon meleg családi közegben nőttem fel. Nem tudom igazából miért, de valószínűleg ez a nagyon felfokozott és intenzív élet nem engedte, hogy odafigyeljek saját magamra, és a párkapcsolataimra sem – mondta a művésznő majd így folytatta:

– Talán ez az oka annak, hogy eddig mindig a rossz férfiba szerettem bele. Számomra csakis a kémia számít, az elején legalábbis. Nem kell pénz, sem hírnév, semmi, csak szerelem legyen. A csalódásokat végül az hozza el, ha nem érzem, hogy fontos vagyok, hogy figyelnek rám. Egy bizonyos szint alá pedig nem megyek, ebben nem kötök kompromisszumot. Nem akarom az életemet arra áldozni, hogy veszekedjünk, féltékenykedjünk...

Horgas Eszter lelke a legutóbbi szakítása után most még gyógyuló fázisban van, de már most tudja, hogy hiába a csalódások, egyszer megint eljön a herceg fehér lovon, akivel olyan kémiája lesz, hogy nem fog tudni ellenállni neki. 

– Most még ott tartok, hogy nemet mondok a megkeresésekre, amiből van egyébként bőven – meséli a fuvolaművésznő.Sokan írnak rám, hívnak kávézni, beszélgetni...de, hogy őszinte legyek igyekszem lebeszélni a férfiakat magamról. Nem vagyok egyszerű eset, határozott elképzeléseim vannak, tényleg nem könnyű velem. Kivéve annak a valakinek, akit pont mellém rendelt a sors. Bármennyire is csalódott vagyok, a mai napig őt várom. Mert párban szép mégiscsak az élet nem? 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083757_auto_resized.png
origo.hu

Nem sokat takar Wolf Kati melleiből a mélyen dekoltált ruha

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711707914
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089235_auto_resized.jpg
ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711707914
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085489_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek sok pénzt hoz a tavasz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711707914
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel