Celeb

Horgas Eszter vallomása: mindig rossz férfiba szeretek bele

Bors

2021. április 6. kedd 05:00

A fuvolaművész elmúlt hét éve a fájdalmas elvesztésről szólt. Egy szakításon van túl, több közeli zenész kollégája mellett az édesapját temette el, kedden pedig a szeretett anyósa hunyt el és bizony a magánélete is romokban. Horgas Eszter a saját bevallása szerint azokat a férfiakat is lebeszéli a randiról, akik megismerkednének vele.

Horgas Eszter a karanténban is majdnem ugyanolyan elfoglalt, mintha turnén lenne, hajnalonta hosszú sétákra megy, utána online órákat tart a muzsikus tanítványainak a konzervatóriumban, gyakorol, és amikor csak teheti, a lányaival tölti az időt. A mindig csillogó szemű, energikus művész azt vallja, hogy azért született a világra, hogy motivációt és inspirációt adjon a környezetének.

Mostanában azonban vannak pillanatok, amikor neki van szüksége kapaszkodóra. Mert olyan események történnek, melyek még őt, az örök életigenlőt is kiütik. A fuvolaművésznő hisz az ezotériában, a tapasztalatai szerint az élete hét éves periódusokra osztható. 

– Talán kicsit közhelyes, de működik az életemben ez a hétévenkénti periódus. Szakmailag és a magánéletemben is megfigyelhető ez... A mostani hét évnek nyáron lesz vége, és hogy őszinte legyek, most nagyon várom, hogy lezáruljon – mondta a Bors megkeresésére Horgas Eszter. Az életem egyik legintenzívebb, mélyebb, elengedős, kegyetlenül nehéz időszaka volt. A kiskutyám halálával kezdődött, aztán meghalt két nagyon közeli zenész barátom is. Ezek után vesztettem el a szeretett édesapámat, túl vagyok egy nagyon nehéz szakításon. Kedden pedig meghalt az anyósom, aki nagyon közel állt a szívemhez. 

A művésznő nem titkolja, hogy az őt ért megpróbáltatásokat nem volt képes egyedül feldolgozni, ezért pszichológus segítségét kérte. 

Nagyon érzékenyen reagálok ezekre a történésekre, megvisel. A pszichológusnál arra jöttem rá, hogy talán nagyon elkényeztetett életet éltem. 19 éves korom óta sikeres a karrierem, mint fuvolista, nagyon sok ember szeret. Emellett egy nagyon meleg családi közegben nőttem fel. Nem tudom igazából miért, de valószínűleg ez a nagyon felfokozott és intenzív élet nem engedte, hogy odafigyeljek saját magamra, és a párkapcsolataimra sem – mondta a művésznő majd így folytatta:

– Talán ez az oka annak, hogy eddig mindig a rossz férfiba szerettem bele. Számomra csakis a kémia számít, az elején legalábbis. Nem kell pénz, sem hírnév, semmi, csak szerelem legyen. A csalódásokat végül az hozza el, ha nem érzem, hogy fontos vagyok, hogy figyelnek rám. Egy bizonyos szint alá pedig nem megyek, ebben nem kötök kompromisszumot. Nem akarom az életemet arra áldozni, hogy veszekedjünk, féltékenykedjünk...

Horgas Eszter lelke a legutóbbi szakítása után most még gyógyuló fázisban van, de már most tudja, hogy hiába a csalódások, egyszer megint eljön a herceg fehér lovon, akivel olyan kémiája lesz, hogy nem fog tudni ellenállni neki. 

– Most még ott tartok, hogy nemet mondok a megkeresésekre, amiből van egyébként bőven – meséli a fuvolaművésznő.Sokan írnak rám, hívnak kávézni, beszélgetni...de, hogy őszinte legyek igyekszem lebeszélni a férfiakat magamról. Nem vagyok egyszerű eset, határozott elképzeléseim vannak, tényleg nem könnyű velem. Kivéve annak a valakinek, akit pont mellém rendelt a sors. Bármennyire is csalódott vagyok, a mai napig őt várom. Mert párban szép mégiscsak az élet nem? 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157458_auto_resized.jpg
origo.hu

Egy apró topban fotózták Berki Mazsit, mindene kilátszik - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8908_resized.jpg?avcount=1664368208
origo.hu

Hamarosan fontos bejelentést tesz Orbán Viktor

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157023_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédiába fulladt a szeánsz: Holtan találták meg a hét hónapos terhes kismamát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157745_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Miért köszönte meg Amerikának egy lengyel EP-képviselő az Északi Áramlat felrobbantását?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156591_auto_resized.jpg
ripost.hu

Poloskariadó – Meglepő hírt közölt a magyar rovarkutató

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„A szívünk teljesen összetört” – megszólalt az erkélytragédiában meghalt lány édesanyja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156809_auto_resized.jpg
travelo.hu

A nyár ikonjának meg vannak számlálva a napjai?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8897_resized.jpg?avcount=1664368208
vg.hu

Mire érdemes odafigyelni a számlaválasztás során?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dunaújvárosi rejtély: durva titkokat árult el a gyilkossággal vádolt férjről az édesanyja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156801_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljesen megbolondul az időjárás, ez vár ránk ma

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156564_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megverték osztálytársai a vonat elé ugró 11 éves Hannát

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/qbRKY5YYW82fgekwqh_4VEjCM9kFPcAK4g61DX-SCME/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2NjliZDRmMzY4MTQ2MjFiYjViNDM3YjE1YTZiYTk4.jpg
Életkor

Így nézne ki ma Diana hercegné? Komoly vitát szült egyetlen fotó

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/d2g-EN_3DkOGRWQPYLxbZX8CYv7Wfnhlm4lNrKObBzs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M4NjkzY2VkN2MxOTQzNzFhZGVmNjYxMDg0ZDlmYjUx.jpg
Külön

Szétvált Horváth Éva családja, egyedül maradt a kisebbik fiával