Húsmentes fogásokkal készül nagypénteken Borbás Marcsi, húsvét ünnepén pedig bárányt készít majd.
A Gasztroangyal műsorvezetője az év egyik legszigorúbb böjti napján csíkmadarasi krumplilevest tálal, amelybe extra hozzávalóként sáfrányos szeklice kerül, illetve juhtúróból gombóckák. Mellé úgynevezett csúsztatott palacsinta készül majd, aminek a különlegessége, hogy a tésztája egészen könnyű, habos, és csak az egyik oldalát kell megsütni. A rétegek közé narancslé és cukros darált mák kerül - írja a Mindmegette.
A műsorvezető húsvétkor szívesen készít bárányt. Ehhez fejenként egy báránycsülköt javasol. Azok számára pedig, akik nem kedvelik a bárányt, mézes mustáros csülköt ajánl, köretnek tejszínes rakott burgonyával. Desszertnek pedig mézes krémes készül Borbás Marcsiéknál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.