Ciki

"Ne nevettesd meg őt, az az én dolgom" - Vilmos herceg féltékenységén nevet az internet

B. V.

Létrehozva: 2024.07.09.

A walesi herceg nem tudta leplezni érzelmeit, az arca és a tekintete mindent elárult.

Az internet minden történést és emléket megőriz. Épp ezért nem tűnt feledésbe Vilmos herceg féltékenykedése, amikor is Katalin hatalmas mosollyal az arcán beszélgetett Ben Ainslie olimpikonnal. Akkor még a cambrige-i hercegi pár a 2015-ös amerikai kupára érkezett meg, ott fogadta őket Ben, aki összesen 5 érmet szerzett 1996 és 2012 között, köztük négy aranyat. 

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Vilmos rendkívül féltékenynek tűnt Fotó: GETTY IMAGES / GETTY IMAGES

A találkozóról felvételek is készültek melyekből leszűrhető, hogy Vilmos nem igazán élvezte a kedélyes csevejt a felesége és a sportoló között. Szúrós tekintete és testtartása mind arra utalt, féltékeny és morgós a helyzet miatt. Állandóan szemmel tartotta őket. Az internet népe meg is jegyezte úgy néz ki, mint, aki arra gondolt:

Ne nevettesd meg őt (Katalint) az az én dolgom.

De más így reagált a felvételekre:

Csak fogni akarta a feleségét és elmenni onnan. 

Vilmos kis féltékeny jelenete azonban természetesen sehova nem vezetett. A párocska azóta is boldog házasságban él, habár az elmúlt hét hónap megpróbáltató volt számukra az egészségügyi problémáik miatt. Épp ezért várhatóan jót fog tenni nekik az, hogy gyermekeikkel Györggyel, Saroltával és Lajossal, akik épp nyári szünetüket töltik, most több időt együtt tölthetnek. 

Pont mint a király és a királyné, akik jelenleg Balmorálban élvezik a nyári időjárást és csakis a pihenésre fókuszálnak. Jennie Bond királyi szakértő szerint ez most rendkívül lényeges. Fontos ugyanis összetartaniuk azok után, micsoda nehézségeken mentek keresztül. S habár a walesi hercegi család nincs ott, lát rá lehetőséget, hogy csatlakozik:

Ha így tesz, biztos vagyok benne, hogy az egész család szeretettel, megújult erővel és támogatással várja őt. Ő pedig majd csak egy gondtalan nyarat akar a gyerekeivel az egész hercehurca után. 

- közölte a szakértő a Mirror írása szerint.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek