Figyelmeztetés

Visszatért a magyar tévénézők képernyőről eltűnt kedvence, hogy elmondja: jönnek az földökívüliek!

B.

Létrehozva: 2024.06.23.

Nem lenne meglepve, ha UFO-észlelések lennének a napokban.

A kanálhajlító Uri Geller arra figyelmeztet mindenkit, hogy a Stonehenge-i támadás felzaklatta az idegeneket. A 77 éves izraeli-brit mentalista azt mondja, hogy az ősi helyszínnek kozmikus jelentősége van, és a tüntetők tette, hogy narancssárga festékkel fújták be az 5000 éves wiltshire-i emlékművet, súlyos következményekkel járhat.

Israeli psychic Uri Geller poses for photographers in Cologne
A kanálhajlító Uri Geller arra figyelmeztet mindenkit, hogy a Stonehenge-i támadás felzaklatta az idegeneket Fotó: REUTERS

Nem lennék meglepve, ha UFO-észlelés lenne Stonehenge felett. Úgy gondolom, hogy kapcsolata van a földönkívüliekkel. Majdnem olyan, mint egy ősi számítógép

- idézi a DailyStar Uri Gellert, akit korábban a televíziós szereplései tettek híressé. Úgynevezett pszichikai képességeit – telekinézis, telepátia – használta. Repertoárjában többek között kanálhajlítás, eltakart rajzok leírása, órák manipulálása szerepelt. Elmondása szerint ezen mutatványokat akaratának és elméjének ereje segítségével viszi véghez.

Az ilyen típusú emlékművek, mint a Stonehenge hatalmat termelnek, és az a tény, hogy valaki megpróbálta megszentségteleníteni vagy károsítani, hatalmas sértés.

- tette hozzá a most történtekhez a mentalista. Elmondta azt is, nem érti, hogy bárki, aki azt vallja, hogy törődik a környezettel, miért próbál meg kárt tenni egy ilyen emlékműben.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek