Babavárás

Tornóczky Anita megdöbbentő vallomása a gyermekáldásról: „20-25 orvosnál jártam, mégsem estem teherbe”

Mona

Létrehozva: 2024.06.21.

Az egykori műsorvezető nem állítja, hogy könnyű volt az út, de a legnagyobb vágya végre teljesült. Tornóczky Anita párjával első közös gyermeküket várják, kisfiuk decemberben érkezik.

Nagyon sok nő, édesanya érez együtt Tornóczky Anitával, ugyanis rengeteget küzdött azért, hogy legnagyobb álma teljesüljön, és anyuka lehessen. Most pedig napok múlva várandóssága ötödik hónapjába ér, és párjával boldogabbak, mint valaha. Anita a Borsnak mesélt érzéseiről, a nehéz időszakról, ami idáig vezetett, illetve lapunknak azt is elárulta, kisfiút hord a szíve alatt.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita terhességéig hosszú utat tett meg. (Fotó: Tornóczky Anita/Instagram)

Tornóczky Anita kisfia nevét még nem véglegesítették

Izgalmas időszak elé néznek, mert nemcsak a baba nevét kell még véglegesíteniük, hanem hamarosan megkezdik a babaszoba kialakítását is, és minden olyan eszköznek a beszerzését, ami egy gyermek érkezéséhez szükséges.

Köszönjük szépen, nagyon jól vagyunk. Igaz, a jelenlegi hőség nem „barátja” az állapotos nőknek. Picit durva ez a hirtelen jött meleg, de megbirkózunk vele, mint mindennel az elmúlt több mint négy hónapban. 

Szépen haladunk előre, most jártunk ultrahang-vizsgálaton, minden a legnagyobb rendben van velünk, tökéletes ütemben fejlődik a bébi

– osztotta meg boldogan a kismama.

A beültetés előtt a hormonstimuláció következtében tíz kiló jött föl rám, a plusz súly fizikailag valamelyest megterhel. 

A melegben kicsit elkezdtem vizesedni, minden délután muszáj egy órácskát ledőlnöm, mert elég fáradékony vagyok. 

– Most kezdtük meg a 17. hetet, decemberben érkezik a gyermekünk – fűzte hozzá mosolyogva.

Tornóczky Anita és párja
Tornóczky Anita és párja, Miklós számára nagyon fontos volt a szülővé válás.
(Fotó: Tornóczky Anita/Instagram)

A második beültetésnél jártak sikerrel

Tornóczky Anita és vőlegénye, Miklós hat éve él boldogságban. Mindkettőjük számára fontos volt a szülővé válás, ami végül lombikprogram segítségével adatik meg számukra. A második beültetésnél jártak sikerrel.

Nagyon szerencsések voltunk, mert attól fogva, hogy eljutottunk a megfelelő helyre, viszonylag gyorsan történt minden.

Nekünk az odáig vezető út volt nehéz. Korábban 20-25 orvosnál jártam, mégsem estem teherbe. 

Persze ennek nagyon sok összetevője van, ahhoz, hogy egy nőnek gyereke legyen, számtalan dolognak kell passzolnia, jól működnie. Voltam endokrinológusnál, belgyógyásznál, inzulinrezisztencia-vizsgálaton. Rengeteg faktor van, ami ha nem tökéletes, az eredmény sem lesz sikeres, mint ahogy sokáig a mi esetünkben sem volt az – hangsúlyozta.

„Nagyon boldogok vagyunk”

A nehéz időszakot maguk mögött hagyva most próbálják megélni a várandósság minden pillanatát. Miklós pedig óvja-félti szerelmét, amiben csak tudja, támogatja és igyekszik levenni a terheket a kismama válláról.

Nagyon boldogok vagyunk. 

Maximálisan támogat a párom, vannak dolgok, amiket nem tudok, vagy nem akarok csinálni. 

Ami két kilónál nehezebb, kiveszi a kezemből. A fontosabb ultrahangokra mindig elkísér, hajnalban fölkel velem a kutyákat megetetni. Nagyon támogató és velem együtt várja, hogy megszülessen a gyermekünk. Előbb-utóbb elkezdjük a szobáját megcsinálni, és erről komoly elképzeléseim vannak – hangsúlyozta mosolyogva. 

Két hete tudjuk, hogy kisfiunk lesz, ezért más-más irányba gondolkodtunk, de most már tudunk tervezni, minden kikörvonalazódott.

A párom ezt is teljes egészében rám bízza. Ahogy haladunk előre az időben, a kezdetleges aggodalom, félelem egyre inkább szűnik meg, mert minden a legnagyobb rendben van – mondta Anita, aki érdeklődésünkre azt is elárulta, döntöttek-e már a baba nevét illetően.

Van már elképzelésünk, de még alakulgat. 

Mivel a párom nemzetközi világban dolgozik, ő olyan nevet szeretne, amit bárhol ki tudnak mondani. Ez az egyik szempont. A másik, hogy harmonizáljon a vezetéknevével. Sokat nézegetem az utóneves oldalakat, és amelyik név megtetszik, utána olvasok a jelentésének, ez is fontos nekünk

– mondta lapunknak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek