EZ KOMOLY?

Tiszta vizet öntött a pohárba szakítása kapcsán az Ázsia Expressz sztárja

Bors

Létrehozva: 2024.06.11.

Módosítva: 2024.06.11.

Zsigmond Angéla és párja, Mészáros Bende a műsor legújabb évadában bizonyítanak majd. Az Ázsia Expressz sztárja azonban most egy aggasztó videóval jelentkezett.

Aggasztó, a rajongókat két táborra szakító videóval jelentkezett az Instagramon az Ázsia Expressz versenyzője, Zsigmond Angéla, akit 13 éves korában még a Kismenők című tehetségkutatóban láthattunk a TV2 képernyőjén.

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Válságban van Zsigmond Angi és Mészáros Bende kapcsolata? Fotó: TV2

Angi az Üzenet című lánycsapat tagja volt, fantasztikusan táncolt és már akkor látszott, hogy gyönyörű nő lesz belőle. Nos, ez pontosan így is történt!

Az immár 188 ezres követőtáborral büszkélkedő influenszer pár hónapja nagy kalandra vállalkozott, ugyanis kedvesével, Mészáros Bendével nekivágott az Ázsia Expressz legújabb évadának. Bár azt természetesen még nem lehet tudni, milyen eredménnyel szerepeltek a kalandreality-ben, az biztos, hogy eddig nagyon erős párost alkottak.

Angi így nyilatkozott a Borsnak a nagy kaland előtt:

– Senki mással nem vállaltam volna el, csak vele. Ő ismer a legjobban, talán még a szüleimnél is jobban. Nem félek nagyon semmitől. Ha megkérnek, hogy egyek rovart vagy halat, imádom ezeket, úgyhogy biztos vállalni fogom

áradozott az influenszer, aki korábban több közös videót is készített a párjával, aki egyébként a színész, Mészáros Árpád Zsolt fia.

Az Ázsia Expressz versenyzőjének videója sokakban aggodalmat keltett

Épp ezért volt meglepő Angi hétvégén közzétett videója, amiben egy nagy pohár kávéval pózol egy kihívás kedvéért, a következő, némiképp bosszúálló szöveggel.

– Kértem neki Starbucks-ba egy kávét, majd ráírattam a csajnak a nevét, akivel "titokban", a hátam mögött kavar. Gondolhattátok a fejét

– így szól a szöveg, ami két táborra szakította az Ázsia Expressz versenyzőjének követőit.

Egyesek azonnal felkapták a fejüket, és azon a vélemények voltak, hogy Bende valóban kavart valakivel. Míg egy tábor arra esküszik, hogy az egész nem más, mint egy kissé gyerekes tréfa.

– Öhm, akkor miért vagy még vele együtt, ha tudod, hogy hátad mögött kavar mással?

– kérdezte valaki.

Vajon kinek van igaza?

Zsigmond Angi párja tiszta vizet öntött a pohárba

A Bors telefonon elérte Mészáros Bendét, aki közölte, tud a fent látható videóról, ám aggodalomra semmi ok!

– Ez egy régebbi videó, ám a közösségi oldalak valamiért időről-időre újra feldobálják Angi korábbi videóit. Én is láttam már tőle ezt a felvételt, de ez még az exének szólt, nem nekem. Mi szerencsére remekül vagyunk, minden rendben, nagyon szeretjük egymást

– nyilatkozta megkeresésünkre Mészáros Bende.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek