Lesújtó

Teljesen összetört a műsorvezető: élő adásban kapta a hírt

KL

Létrehozva: 2024.06.20.

A televíziós szakember nem bírta visszatartani a könnyeit.

A Good Morning Britain korábbi műsorvezetője, Nick Owen az elmúlt 25 évben nagy népszerűségre tett szert a BBC Midlands Today műsorában.

kamera, híradó, tévé
A műsorvezető élő adásban kapott megható üzenetet Fotó: Pixabay

Tavaly áprilisban azonban a 76 éves férfi bejelentette, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála, majd néhány hónappal később a tumor agresszívvá vált és elkezdett más szerveire is kiterjedni. Pénteken bejelentették, hogy Nicket a King's Birthday Honors MBE-díjjal jutalmazták jótékonysági szolgálataiért és műsorokban végzett munkájáért, ezen a héten pedig sírva fakadt, amikor az elismerésről beszélt.

A hír bejelentése után gratuláló üzenetek százai jelentek meg a közösségi médiában, és néhányat közülük fel is olvastak a műsor hétfő esti epizódjában. Ben Godfrey tudósító Tim Owen utolsó üzenetével lepte meg kollégáját.

Nagyon büszke vagyok rád, apa

- olvasta fel az üzenetet Ben Godfrey, amire Nick azonnal sírva fakadt, majd ezt mondta utána:

− Timem... az ég áldjon meg!

A tapasztalt műsorvezető ezután köszönetet mondott azoknak, akik az elmúlt egy évben támogatták őt. Nick korábban azt mondta, hogy élete egyik legrosszabb napja volt, amikor megtudta, hogy rákos. A műsorvezető egy ideig visszavonult a televíziózástól, hogy az egészségére és a kezelésre tudjon koncentrálni. Ám tavaly szeptember óta már újra láthatják őt a nézők - írja a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek