Szakítás

T. Danny megszólalt Kecskés Enikő és a dala kapcsolatáról: "Ez volt nekem a nehéz része az évnek"

L.A.

Létrehozva: 2024.06.22.

A sztár kendőzetlenül beszélt a történtekről.

Hónapok óta megy az adok-kapok T. Danny és korábbi szerelme, Kecskés Enikő között. Üzengetések, célozgatások az interneten, de hogy valójában mi történt és mit éreznek a hírességek a szakítás után? Semmit se tudni, merthogy mélyen hallgattak róla. Idáig. Most T. Danny megtörte a csendet, a szakítása utáni nehéz időszakról beszélt a Tények Plusznak.

Fotó: TV2

Ez volt nekem a nehéz része az évnek, talán mondhatom, hogy a legnehezebb

- mondta szakításáról T. Danny.

Mindezek mellett nyilván igyekeztem magamat visszahozni az életbe, kicsit újraépíteni magamban mindent.

Enikő a szakítás után nem túl kedvesen nyilatkozott a 25 éves zenészről. Nyilván nem kell mondanunk, hogy ezek után Dani már nem akarta visszaszerezni őt... Sőt, kőkeményen helyretette a legújabb dalában!

T. Danny pedig nem titkolta a Tények Plusz előtt, hogy a dal egy nagy csalódásáról szól.

Mindezek kellettek ahhoz, hogy ebben az időszakban annyi zenét gyártsak és olyan zenéket, amiket mindig is akartam. Ami látszik ebben a klipben, az mind az én lelkivilágomat tükrözi, és azt gondolom, hogy ennél személyesebb videoklipem és - talán a komolytalansága ellenére - dalom még nem volt. Ebben a klipben, illetve magában a dalban is, az átváltozásomról szól, erről az időszakról, ami nekem az év eleje volt. Az a feleszmélés és új önkép, ami kialakult bennem. Egy kicsit egy új énem, ami felszínre tört és úgy mondom, hagytam előjönni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek