szívszorító

Szandi a koncertbotrányról: Lelkileg nagyon megvisel

M. K.

Létrehozva: 2024.06.24.

Óriási felhajtás kerekedett az énekesnő múlt hétvégi fellépése miatt, amikor is egy jótékonysági koncert nem úgy sült el, ahogy azt eredetileg tervezték. Szandi az eset után kapott tiszteletdíjat már visszautalta az alapítványnak.

Mint ahogy arról korábban a Bors is beszámolt, Szandi egy felvidéki, magyarlakta területen adott volna koncertet egy több előadós rendezvényen, a fellépés azonban elmaradt, mivel a helyszínen alig volt ember és a teljes szervezetlenség mellett azzal is csak ott szembesültek, hogy egy család megsegítése volt a cél.

Szandi
Szandi személyesen kereste fel az érintett mélyszegénységben élő családot (Fotó: hot! magazin)

A családhoz került minden

Az énekesnő rendkívül méltatlannak nevezte a helyzetet, amelybe belekeveredett, mint mondja, szakmai pályafutása során soha nem találkozott még hasonlóval sem. Szandit és férjét, Csabit rendkívül megviselték a történtek. A Retro Rádió reggeli adásában Bochkor Gáboréknak meséltek arról, hogy a helyzetet azóta tisztázták és minden rendeződött:

− Megkerestük a neten az alapítványt és felhívtuk őket, hogy szeretnénk visszautalni az összeget. Nagyon jót beszélgettünk az alapítvány vezetőjével, Kallós Danielával, aki csodálatos ember és az egész életét arra tette fel, hogy rászorulóknak segítsen. Ekkor derült ki, hogy a kettőnk között lévő szervező teljesen mást mondott Danielának és nekünk, így félrementek az információk. 

Daniela küldött egy videót a családról, akikért az egészet szervezték és én akkor elsírtam magam. Lelkileg nagyon megvisel, hogy olyan címek jelentek meg rólunk, hogy ki sem szálltam az autóból, csak fogtam a pénzt és távoztam. Mi nem ilyen emberek vagyunk

 - fogalmazott Szandi.

Egy héttel később az énekesnő egyik felvidéki fellépése előtt meglátogatta az érintett családot. 

− Elképesztően megható volt, egy tündéri édesanyáról van szó, három gyerekkel, akiket bántalmazott a férje, távoltartási végzés van ellene. A középső gyermek siketnéma, nem volt lehetősége megtanulni a jelnyelvet, bezárt világban él. 

Szívszorongató volt az egész, nagyon megnyugodott most a lelkem, hogy megismertük őket és vissza tudtuk utalni a pénzt. Én utólag megbántam, hogy nem álltam színpadra, de végeredményben jobban járt a család, mert az én tiszteletdíjamat ők kapták meg, aminek nagyon örülök. Vittünk nekik ajándékot is a személyes találkozóra, csupa szeretet van abban a családban

 - mondta meghatottan Szandi. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek