Szerelem

Sydney van den Bosch próbanászútra ment

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.06.02.

A fiatal jegyespár máris ismét repülőre szállt. Sydney van den Bosch dögös pasijával forró helyre utazott.

Sydney van den Bosch, a TV2 Szerencselánya nemrég hatalmas hírt jelentett be, miszerint új, piszkosul dögös pasija eljegyezte. Ugyan az egykori szépségkirálynő és focista ex-férje tavaly szeptemberben lepték meg a közönséget válásukkal, azóta úgy tűnik igencsak rátalált a boldogság. A szerelmespár ugyan nem árul el sok mindent szerelmük alakulásáról, azonban Sydney az Instagram-oldalán titokzatosabbnál-titokzatosabb utalásokat tesz. Legutóbbi Instagram-történetéből kiderült, hogy vőlegényével nagy kalandra indultak.

Sydney Van Den Bosch
Sydney van den Bosch titokzatos utazásra indult szerelmével  (Fotó: Kliszek Antal / hot! magazin)

Sydney van den Bosch elutazott

A TV2 bámulatra méltó modellje sokat sejtető képeket osztott meg a minap, egy előtte-utána jellegű képsorozatot pontosan. Az egyik képen még reggeli kávéját szürcsöli a szépség, majd a következőn már ex-teniszező párját láthatjuk egy hatalmas bőrönddel. Persze a szerelmespár a reptéren kötött ki, ahonnan Sydney egy képen ezt írta:

Ez a hely mindig valami jónak a kezdete 

– írta Sydney, aki minden bizonnyal egy trópusi nyaralásra indult leendő férjével.

Sydney Van Den Bosch
Sydney van den Bosch próbanászútra indult vőlegényével (Fotó: Instagram)

A házasság kapujában

Utólag kiderült, hogy a fiatal pár egy tengerre néző szállást vett ki, azonban a helyszínt nem árulták el. Minden bizonnyal a szerelmespár egy álomnyaralásra indult a házasságuk megkötésének kapujában. Sydney csak egy apró morzsát osztott meg a titokzatos utazásról:

Pár lépésre a meleg nyári napsugaraktól – jegyezte meg az egykori szépségkirálynő, aki párjával valószínűleg az igazi nászúton is hasonló paradicsomi helyre látogatnak majd el.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek