Újjászületés

Megszólalt súlyos autóbalesete után a TV2 várandós sztárja – Megdöbbentő égi jeleket kapott

Doris

Létrehozva: 2024.06.12.

Az énekesnő hétfőn borult árokba autójával, óriási szerencse, hogy be volt kötve a biztonsági öve. Sebestyén Katja megszólalt a Borsnak a baleset körülményeiről.

Ahogy arról a Bors elsőként beszámolt: hétfőn komoly autóbalesetet szenvedett a Sztárban Sztár leszek! első évadának tehetsége, Sebestyén Katja! 

Sebestyén Katja
Sebestyén Katja megszólalt az autóbalesete után / Fotó: TV2

A negyedik gyermekét váró énekesnő épp Debrecenből tartott hazafelé Tiszacsegére egy kardiológiai vizsgálat után, amikor megtörtént a baj, és autójával az árokban kötött ki. Szerencsére nem sérült meg, de a helyszínre érkező tűzoltóknak kellett kivágnia a ripityára tört autó roncsai közül.

– Napközben Debrecenben voltam kardiológiai vizsgálaton, mert picit rendetlenkedni kezdett mostanában a szívem, szerencsére nem komoly, de ha nem vigyázok, akkor a későbbiekben még lehet komolyabb baj... Kórházból jövet már majdnem hazaértem, amikor jött a baleset és az árokban kötöttem ki, de azt se tudom, hogy hogyan történhetett. Az biztos, hogy a biztonsági övnek köszönhetem azt, hogy nem lett komolyabb baj, sajnos fáj még a tüdőm és a vállam, ahol be voltam kötve. Az öv alját a hasam alá tettem, így a picinek nem lett baja! Így legalább nem csapódtam mindenhová a kocsin belül, mert az öv teljesen az üléshez fixált engem

– ecsetelte a Facebookon Sebestyén Katja.

A Bors elérte telefonon a kismamát, aki nem tagadja: még mindig komoly fájdalmai vannak, azért viszont hálát ad az égnek, hogy a pocakjában lévő kisfiúnak semmi baja sem lett.

– A körülményekhez képest jól vagyok, bár mindenem fáj. Ha tüsszögök vagy köhögök, akkor annyira, hogy majdnem bepisilek.

Ez okozhatta Sebestyén Katja autóbalesetét

Az énekesnő fontosnak tartotta kiemelni, hogy nem vétett a KRESZ szabályai ellen, hiszen mindösszesen 70 km/h-val haladt Tiszacsege irányába, ám a viharos időjárás nagyon megnehezíttette a dolgát.

– Egy teljesen egyenes útszakaszon haladtam a szabályokat betartva, amikor valami hirtelen elvitte az autó elejét jobbra. Hogy az egy vízátfolyás volt, netán olajfolt, azt nem tudom, de hiába próbáltam ellenkormányozni, a kocsi sodródni kezdett, majd kétszer átfordult a tengelye körül és az árokban kötött ki. A legnagyobb mázli, hogy be voltam kötve, mindenkinek üzenem, hogy kösse be a biztonsági övét, még akkor is, ha várandós. A baleset után tíz másodpercig kiabáltam segítségért, de szerencsére a mögöttem jövő autós azonnal hívta a mentőket, rendőröket és a tűzoltókat, akikkel azt is közölte, hogy terhes vagyok. A tűzoltók végül kitörték a szélvédőt és szétvágták az autót, hogy kiszabadulhassak, attól tartottak ugyanis, hogy ha nem így teszik, tovább fordul velem az autó. Furcsa, de egyáltalán nem féltem, még viccelődtem is valamit a mentősökkel

– mesélte a Borsnak Katja.

A 42 éves kismama úgy véli, ez már egy igen erős jel azzal kapcsolatban, hogy pihennie kéne. Ráadásul a baleset napján hihetetlen spirituális élményekben volt része.

– A kardiológiai vizsgálat előtt sokat gondoltam édesapámra, akinek komoly szívproblémái voltak. Majd megnyugodtam, mert ugyan az orvos mondta, hogy hall valamilyen szívzörejt és vérhígítót is kéne szednem, komoly szívproblémám nincs. A kardiológián a 9199-es volt a behívószámom, a baleset előtt pedig szintén édesapámra gondoltam a volánnál. Később a traumatológián ugyanazt a 9199-es számot kaptam, még rá is kérdeztem, hogy ez hogyan lehetséges. Azt mondták, nincs összefüggésben a napközben kapott számommal, egész egyszerűen ezt dobta a gép. Elképedtem! Később utánanéztem, és megtudtam, hogy a számmisztikában a 9-es egy angyali szám, az új életet, új lehetőséget jelöli

– árulta el a lábadozó énekesnő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek