Kellemetlen

Agresszívra itta magát, kidobták a klubból a Stranger Things fiatal sztárját

Létrehozva: 2024.06.18.

Noah Schnapp nem tudta, hogy hol a határ.

A Netflix egyik legsikeresebb sorozata a Stranger Things, aminek hamarosan érkezik az utolsó, ötödik évada. A rajongók már nagyon várják az epikusnak ígérkező finálét, és természetesen a színészek is izgatottak, hogy vajon mit fognak szólni az emberek – bár most elveszi erről a figyelmet az egyik sztár balhéja.

Noah Schnapp
Noah Schnapp / Fotó: AFP

Úgy tűnik, hogy a Stranger Things Willje, Noah Schnapp rendesen berúgott még június 16-án egy New York-i nightclubban. A mindössze 19 éves színész állítólag agresszívra itta magát, és folyamatosan piált, amikor pedig valaki nemet mondott neki (mert Amerikában még kiskorúnak számít), hőzöngeni kezdett.

Noah Schnapp agresszív viselkedése annyira kellemetlen volt, hogy kidobták őt a szórakozóhelyről – a szemtanúk szerint állni sem tudott, úgy berúgott a fiatal színész.

A Stranger Things sztárja egyelőre nem reagált a botrányra, de valószínűleg nem is fog, hiszen nem ő az első, és nem is az utolsó, aki cikin viselkedik egy átmulatott éjszakán – csupán abban reménykedhetünk, hogy tanult az esetből és nem kezd elindulni a lejtőn, mint sok más, hányattatott sorsú gyereksztár Hollywoodban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek