vallomás

Házasság első látásra: Így összegezte Petra az elmúlt egy évet

M. K.

Létrehozva: 2024.06.16.

Bár a Házasság első látásra már véget ért, a szereplők élete azóta is reflektorfényben úszik. Dávid Petra, a reality egyik legikonikusabb szereplője lapunknak most elárulta, hogyan élte meg valójában az elmúlt egy évet.

Dávid Petra a műsor óta rengeteg tartalmat oszt meg követőivel, akik nem győzik elhalmozni dicséretekkel a fitneszedzőt. A reality azonban sokkal többet jelentett neki annál, mint amennyit eddig láttunk. Petra az elmúlt időszakról őszintén mesélt a Borsnak. 

Dávid Petra
Petra kimondottan szerette a forgatásokkal járó felfordulást maga körül (Forrás: Dávid Petra)

Ő szerette a legjobban

Petra bevallotta, hogy már a forgatások előtt alaposan felkészült: – Kalandos egy év volt, azt meg kell hagyni. Én imádtam a felvételeket, körülbelül két hónapig készültem a műsorra: kiegészítőket, ruhákat vásároltam és nagyon sokat edzettem, hogy a legjobb formában legyek.

Nagyon izgalmas élmény volt, a többiek közül én élveztem a legjobban az egészet. A forgatások után viszont hirtelen üres lett minden, elcsendesült a forgatag körülöttem, amit rosszul viseltem, nem voltam jó passzban mentálisan.

Kétszer is elmentem utazni és örökbe fogadtam egy kutyust, aki azóta is velem van. Hullámhegyek és völgyek voltak, aztán pedig nagyon vártam, hogy elinduljon a műsor. Nagyon kíváncsiak voltunk, hogy bejönnek-e a számítások. Az első rész adásba kerülése után robbant minden. – emlékszik vissza.

Ezért jelentkezett a műsorba

Petra elmesélte, hogy kimondottan szerette a nyüzsgést. – Hiába foglalkozom a munkám során emberekkel, sokszor azt érzem, hogy egyedül vagyok.

Ezért is akartam férjhez menni, nekem nagyon jól esett, hogy volt egy generált családom. Volt velünk egy hatfős stáb, egy nagy szerkesztői csoport és tulajdonképpen mindenki azért volt ott, hogy mi jól érezzük magunkat.

Végig nagyon ügyeltem rá, hogy jól nézzek ki, mindig teljes sminkben legyek, csinos ruhákat vegyek fel, ezt én nagyon átéltem. Fárasztó volt, de egyben nagyon élvezetes is. Egyszer megkérdezte egy stábtag, hogy milyen érzés nekem az, ami most körbevesz és én a legnagyobb lelkesedéssel áradoztam, hogy imádom! Életem legváltozatosabb és legmozgalmasabb éve volt ez.”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek