Vallomás

Pápai Joci: "Sok mindent elrontottam az életemben"

Nicole

Létrehozva: 2024.06.19.

Sok szülő attól fél, hogy a generációs különbségek miatt nehezen értik meg a gyerekeiket. Pápai Joci azonban fiatalon lett apuka, ezért ő nem érez így.

Igazi baráti kapcsolatot ápol a gyermekeivel Pápai Joci, akinek az a legfontosabb, hogy mindent megbeszéljen velük. Joci úgy véli, ennek a közvetlenségnek köszönhető, hogy ilyen erős a bizalom a családján belül.

hot feltöltés pápai joci
Pápai Joci és felesége nagyon fiatalon lettek szülők (Fotó: archív/HOT! magazin)

A feleségemmel nagyon fiatalon lettünk szülők, ezért nem is nagyon tudnám kimondani azt, hogy a gyerekeink más generációt képviselnek. 

Baráti a kapcsolatom velük, hiszen nemrég ott szórakoztam, ahol most a lányom, és ott kosaraztam, ahol most a fiam – kezdte a HOT! magazinnak Joci, majd hozzátette:

– Olyan közvetlenül beszélgetek a fiammal a csajokról, a lányommal meg a szórakozásról és az azzal járó dolgokról, mint a barátaimmal.

Mindez a 19 éves Hannának és a 13 éves Zalánnak is jó érzés, hiszen így könnyedén avatják be az életükbe a szüleiket.

– Nagyon sokat beszélgetünk. Mindent tudunk egymásról – árulta el az édesapa, aki igyekszik felkészíteni a gyermekeit az élet megpróbáltatásaira, majd folytatta:

Felnyitom a szemüket, és feltárom azokat a problémákat, amik az életben vannak.

Sosem mondtam nekik, hogy fenékig tejfel az élet. Látták, hogy mekkora harcot vívtam, mire sikeres lettem. Úgy gondolom, ez a legnagyobb útmutatás; tudják, hogy mekkora akarat van bennem, és hogy az álmaimat mennyire nem tudtam és nem is akartam elengedni. Azt is látták, hogy milyen kőkemény munkába kerül az, hogy elérjék a céljaikat.

hot feltöltés pápai joci
A gyerekek bármit meg tudnak beszélni a szüleikkel  (Fotó: archív/HOT! magazin)

„Minden egyes nap együtt élünk meg minden bánatot és vidámságot”

Az énekes nemcsak a szabadnapjain, hanem a hét összes napján igyekszik részt venni a gyerekei életében. 

– Nemcsak felületesen vagyok benne az életükben, hanem minden egyes nap együtt éljük meg a szomorú és vidám pillanatokat. Ettől is lett ilyen erős a kapocs a gyerekeim és köztem – magyarázta, majd hozzátette:

Sok mindent elrontottam az életemben, de a gyereknevelést egyelőre nem.

Mindig is értették, hogy mivel jár az ismertségem, ezt pedig már az első perctől kezdve tökéletesen kezelték. Nagyon intelligensen állnak hozzá, sosem kérkedtek ezzel, soha nem érezték azt, hogy emiatt jobbak a társaiknál.

hot feltöltés pápai joci
Zalán nemrég lett 13 éves  (Fotó: archív/HOT! magazin)

Pápai Joci családjában nem divat, hogy ajándékot adjanak egymásnak

Joci családjában ez az erős kötelék a legnagyobb érték, továbbá az együtt töltött minőségi idő. A tárgyi ajándékokat viszont nem tartják fontosnak.

Elvileg most volt apák napja, de mi ezt a napot nem igazán tartjuk számon. 

– Nem divat nálunk, hogy más alkalomkor ajándékot adjunk egymásnak. Nem erre tesszük a hangsúlyt a kapcsolatunkban, és nem is tesszük kötelezővé. Nem azon múlik egy ünnep, hogy éppen kapunk-e valamit. A legjobban azt szeretem, ha egy sima hétköznap lepem meg a gyerekeket vagy a feleségemet. Nálunk a karácsony sem az ajándékokról szól, hanem az evés-ivásról, és arról, hogy jól érezzük magunkat együtt. Valamiért így vagyunk bekötve – mondta az énekes.

Nyári tervek

A zenészek számára a nyár a legsűrűbb évszak, ugyanis kezdetét veszi a koncert- és fesztiválszezon.

– A nyár kicsit más nálunk, mint a nagy átlagnál. Szerintem idén egyszer csak gondolok egyet, és két nap múlva elutazunk valahová. Most még nem látom, hogyan lesz az időbeosztásom, de azt mind érezzük, hogy jót tenne egy nyaralás, ahol feltöltődhetünk és pihenhetünk – mesélte Joci.

 

hot feltöltés címlap
További érdekes sztártörténeteket olvashat a legfrissebb HOT! magazinban. (Fotó: archív/HOT! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek