Katalin

Összeesküvés-elméleteket szült Katalin hercegné haja - most kiderül az igazság

H. A.

Létrehozva: 2024.06.24.

A rajongók különböző ötletekkel álltak elő azzal kapcsolatban, hogyan sikerült megőriznie a haját a walesi hercegnének.

Minden tekintet Vilmos herceg feleségére szegeződött a brit uralkodó hivatalos születésnapi ünnepségén, a Trooping the Colouron. Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és jelenleg megelőző kemoterápiás kezelés alatt áll. 

A Trooping the Colour volt Katalin első nyilvános szereplése / Fotó: AFP

A Trooping the Colour volt hosszú szünetet követően az első nyilvános megjelenése a hercegnének, akit a rajongók elismerő szavakkal illettek, ugyanakkor különböző összeesküvés-elméletek is felütötték a fejüket, azzal kapcsolatban, hogy sikerült megőriznie a haját, noha köztudott, hogy a kemoterápia során sokaknak kihullik.

A legdurvább talán az a feltételezés volt, hogy nem is Katalint látták az ünnepségen, de olyat is lehet olvasni a közösségi médiában, hogy a hercegné már rég halott. Mások nem Katalin jelenlétét kérdőjelezték meg: ők azt állítják, ha kemoterápián venne részt, kihullott volna a haja. A kommenteket nem hagyta szó nélkül Debbie Mackenzie kemoterápiás nővér sem.

Egészen biztos vagyok benne, hogy van olyan kemoterápia, amikor a páciens nem veszíti el a haját. Sokféle gyógyszer létezik a rák különböző típusainak kezelésére, és nem mindegyik okoz hajhullást 

- idézte a nővért beszámolójában a Life.hu.

Nem ez az első alkalom, hogy különböző összeesküvés-elméletek jelentek meg a walesi hercegnével kapcsolatban, aki még januárban esett át egy hasi műtéten, majd tűnt el a nyilvánosság elől, egészen a márciusi bejelentéséig. A hosszas lábadozás miatt már olyan pletykák ütötték fel a fejüket, hogy ő és Vilmos herceg a váláson gondolkodnak, a legdurvább pedig talán az a feltételezés volt, hogy a hercegnének nem is hasi műtétje volt, hanem szépészeti beavatkozása.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek