döbbenet

Marics Peti bevallotta: kirúgták az egyetemről – videó

Bors

Létrehozva: 2024.06.15.

Dübörög a Zsákbamacska a Tv2 műsorán, ahol rendre egyre izgalmasabb szituációkba keverednek a játékosok. Marics Peti a legújabb adásban lerántotta a leplet egy féltve őrzött titkáról.

Marics Peti az egyik legnépszerűbb hazai előadó, aki nemrég színészként és műsorvezetőként is kipróbálhatta tehetségét. Az énekes A Zsákbamacska legfrissebb adásában olyan dolgot árult el magáról, amit mindezidáig nem vert nagy dobra.

Marics Peti
Marics Peti és Pető Brúnó mindig alaposan kifaggatják a versenyzőket (Fotó: TV2)

Pető Brúnó leplezte le

A Zsákbamacska nem mindennapi pillanatokat tartogatott a nézők számára: történt ugyanis, hogy az egyik játékosról kiderült, hogy fodrász, de eredetileg nem annak készült. A műsorvezetők faggatni kezdték, hogy mindig annak készült-e, mire a hölgy elmesélte, hogy nem egészen, hiszen egyetemre járt, csak aztán később rá kellett jönnie, hogy az nem elég kreatív neki. Marics Peti kedvesen érdeklődött, hogy milyen szakra járt és mikor megérkezett a válasz, hogy ‘sportmenedzser’, Pető Brúnó ránézett Maricsra és azonnal lecsapott: – Ó, valaki még járt ilyen szakra – mondta Brúnó, Peti pedig kitálalt: 

Hát engem jól kirúgtak, mert nem igazán látogattam az órákat.

 Az énekes egyébként láthatóan nem tűnt csalódottnak és nem is jött zavarba attól, hogy ez szóba került. 

Egyre több mindenre derül fény

Marics Petiről nemrég még több titok derült ki, hiszen Valkusz Milánt faggatták arról, hogy mennyire ismeri zenésztársát. Milán jól válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen Peti nőideálja, bár nevet nem mondott, Marics nem hagyta kételyek között rajongóit: „Nicole Scherzingert emlegettem sokszor, meg Jessica Albát..”

Marics Peti egyébként hamarosan új szerepben is feltűnik majd, hiszen az ősszel visszatérő Megasztárban ő lesz az egyik zsűritag.

Az a célunk, hogy olyan embereket találjunk, akik fenn is tudnak maradni és akinek tényleg megváltozhat az életük. Tisztán emlékszem, amikor Kökény Attilával, meg Tolvai Renivel nézőként fotózkodok és el se hittük, hogy anyukám valamilyen kapcsolat révén tudott jegyet szerezni. Szóval tulajdonképp elmondhatjuk, hogy nézőből zsűritag lettem.

 – nyilatkozta az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek