IDEÁL

Lehullt a lepel: ez a nő Marics Peti ideálja!

M. K.

Létrehozva: 2024.06.13.

Kibújt a szög a zsákból, mennyire ismeri jó barátját Valkusz Milán. A ValMar énekese szinte minden kérdésre jól tudott válaszolni, így az is kiderült, melyik nő Marics Peti ideálja!

Marics Peti és Valkusz Milán már nagyon készülnek, két hét múlva ugyanis újabb nagykoncertet adnak a Budapest Parkban. A fiúk már hangolódnak, Milán a helyszínen bemelegítő kérdésekre adott válaszokat Petiről.

Marics Peti és Valkusz Milán
A ValMar duója, Marics Peti és Valkusz Milán régóta jó barátok (Fotó: Nagy Zoltán)

Határozott nőideál

Hogy ki Marics Peti nőideálja, Milán úgy válaszolt: „Hát nem tudom, de én azt mondanám, hogy biztos, hogy valami szép kreol bőrű vagy fekete hajú lány.” Peti nem hagyta kétségek között a rajongóit, és kerek-perec megválaszolta a kérdést: 

Nicole Scherzingert emlegettem sokszor, meg Jessica Alba…

 Itt azonban elhallgatott az énekes és erősen mosolygott, vagyis egyértelmű, hogy a színésznő láttán azonnal zavarba jönne. Ugyanez a kérdés a férfiak esetében már nem volt evidens, hiszen Milán szerint Francesco Totti a példaképe Petinek, de tévedett, ugyanis Cristiano Ronaldo.

Marics Peti fél az elmúlástól

Meglepő, de a kérdéssorozatban Peti elárulta, hogy vannak komoly félelmei is az életben: 

Nem sok mindentől félek, azt el kell mondjam, de az idő és az elmúlás az félelmem, mert azzal nem lehet mit csinálni. Néha ráparázom, hogy mennyi van még nekem az életben, mikor jön el a vég, vagy idő előtt jön-e? Próbálok minél több boldog pillanatot megélni, mert ezek elfogynak.

Legjobb tulajdonságát tekintve Milán bevallotta, hogy szerinte Petinek rendkívül jó megoldóképességei vannak és minden helyzetből mindig ki tudja hozni a legjobbat. Marics ezt megerősítette, hiszen mindig energikus és jókedvű. „Próbálom úgy élni az életemet, mintha egy folyamatos stand up comedy lenne és mindenkit állandóan nevettetni akarnék”. Ez az életstílus egyébként tökéletesen egybecseng azzal, hogy az énekes igyekszik minél több örömteli percet megélni az életben. 

Valkusz Milán kiválóan kiállta a barátság próbáját, csípőből tudta Peti születési idejét és hogy imád fifázni szabadidejében. A fiúk érzékeny lelkivilágáról mi sem árul el többet, minthogy mindkettejük számára fontosak a közösen átélt, fontos pillanatok: Milán szerint a nagykoncertes elérzékenyülések, Peti szerint azok, amikor örülnek egymásnak, akár az Ázsia Expresszben, akár a stúdióban, amikor épp együtt alkotnak. Annyi bizonyos, hogy a srácok fergeteges duót alkotnak!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek