RUHA

Nagyon aggódnak az alattvalók: csontsoványra fogyott Katalin hercegné - fotó

Prac Lee

Létrehozva: 2024.06.18.

Fél év után mutatkozott először a nyilvánosság előtt Vilmos herceg felesége. Katalin hercegné csinos fehér ruhát viselt, amiben máskor is mutatkozott már nyilvánosan.

Mindenkit meglepett, hogy Katalin hercegné megjelent a hétvégén a brit királyi család egy fontos eseményén. Kate széles mosollyal az arcán, makulátlan külsővel mutatkozott, ám láthatóan sokat fogyott, látványos előtte-utána képre hívták fel a figyelmet a rajongók.

katalin hercegné
Katalin hercegné széles mosollyal az arcán jelent meg a hétvégén, de a betegség nyomot hagyott rajta (Fotó: AFP)

Mindenkit meglepett Katalin hercegné

Katalin hercegné januárban mutatkozott utoljára a nyilvánosság előtt, majd váratlanul eltűnt a kíváncsi szemek elől. Tekintve, hogy egészen addig jóformán heti rendszerességgel jelent meg különböző eseményeken, rendezvényeken, gyanússá vált az eltűnése. Sokan már úgy vélték, hogy Vilmos herceg hűtlen volt hozzá, s szeretőjére akarja cserélni őt, ezért bújt el a nyilvánosság elől. Végül Kate egy megrázó videóüzenetben tett pontot a találgatások végére. Bevallotta: év elején a hasi műtétje utáni vizsgálatok rákos elváltozást mutattak ki a szervezetében, ami miatt kemoterápiás kezelést is kapott.

Ezután már megértőbbek voltak vele, s sokakat nem lepett meg, hogy rendre maradt távol a család hivatalos megjelenéseiről. Sokakat meglepett hát, hogy a hétvégén megjelent a Trooping the Colour nevű rendezvényen, amin hagyományosan a mindenkori uralkodó születésnapját ünneplik.

@enews

Like mother like daughter. ❤️ Catherine, Princess of Wales and Princess Charlotte attend Trooping the Colour 2024. (🎥: Getty)

♬ originalljud - Wallerstedt

Újra viselte a fehér ruháját

Kate védelmező édesanyaként három gyermeke közelében, mosolyogva lépett a nyilvánosság elé, a közvélemény pedig teljesen odavolt, hogy újra láthatják a szeretett hercegnét. Azonban vitathatatlan, hogy a betegsége és a kíméletlen kezelés nyomot hagyott a külsején. Szeme alatt sötét karikák ültek, s az egyébként is sudár hercegné, most még vékonyabb lett.

@hellomag Royal fans are delighted to see Princess Kate out and about with her children for #TroopingTheColour! 🤩🎥: BBC #princesskate #princegeorge #princelouis #katemiddleton ♬ original sound - HELLO!

Jól látszik a különbség az egy évvel ezelőtti énjéhez képest. Katalin ugyanis most azt a fehér Jenny Packham ruhát viselte, amit bő egy évvel ezelőtt, III. Károly király koronázása utáni ünnepélyen. Nem újdonság, hogy Katalin újra visel egy ruhát, kedvenc lovaglócsizmáját és farmernadrágját éveken keresztül láthattuk rajta. Ezúttal ezt az elegáns fehér ruhát szabatta át, átalakítva a derekán lévő fekete csíkot, a ruha nyakrészét masnival dobták fel, s egy brossot is kapott. Kate láthatóan le is fogyott a betegsége és a kezelések miatt, így szűkíteni is kellett a ruhán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek