Kapcsolat

Édes pillanat: Katalin hercegné így szeretgette meg gyermekét

Létrehozva: 2024.06.16.

Egy-egy elkapott mozdulat mutatja meg, mennyire szoros a kötelék anya és lánya között.

Katalin hercegné január óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, amikor is kórházba került. Márciusban egy megrázó videóüzenetben tudatta a világgal, orvosai rákos elváltozást találtak nála, ezért kemoterápiás kezelésen kell részt vennie. Pénteken egy posztban közölte, hogy bár vannak jobb és rosszabb napjai, valamint a kezelése még hónapokig lehúzódik, de részt vesz III. Károly király hivatalos születésnapi ünnepségén.

 

Az egész világ lélegzetvisszafojtva várta, hogyan is fog kinézni a 42 éves hercegné, ám mindenkit lenyűgözött megjelenésével. Valamint azzal a szeretetteljes kötődéssel, amely a gyermekeihez fűzi. Charlotte hercegnő és György herceg is idegesen topogott az ajtóban, miközben a hintót várták. Ekkor Katalin hercegné nyugtatóan végigsimított kislánya haján. Charlotte halkan súgott valamit édesanyjának, és miközben a hintó felé sétáltak, a kislány vett egy mély levegőt, édesanyja pedig megfogta a kezét.

 

Lajos herceg volt az egyedüli a kis családból, aki teljesen ellazult, az erkélyen pedig már ismét ellopta a show-t: táncolni kezdett és arcokat vágott, már-már szokásához hűen. Charlotte igyekezett kordában tartani, rászólt öccsére, hogy hagyja abba, aki nemes egyszerűséggel ennyit mondott neki: "nem".

Íme, Lajos herceg vicces pillanatai:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek