Eb 2024

Nem akárki ünnepel Szoboszlaiékkal, ha megverjük a skótokat - már úton is van Németországba!

Natasha

Létrehozva: 2024.06.23.

A népszerű zenész is figyelemmel kíséri a magyar válogatott menetelését az Eb-n. Eddig csak a tévéből nézte, ám a vasárnap esti rangadót már a helyszínen szurkolja végig Jolly, aki bízik a fiúk győzelmében.

Jolly nagy futball rajongó, és ezt valószínűleg kevesen gondolták volna róla. A népszerű zenész az Európa-bajnokságon is minden alkalommal megnézte a magyar válogatott mérkőzéseit, ráadásul a vasárnap esti, skótok elleni meccs győzelmét a helyszínről fogja kiszurkolni. Mert ugyebár nincs mese, ha a válogatott tovább akar jutni, akkor bizony meg kell nyerniük a meccset.

jolly
Jolly a helyszínről, Stuttgartból követi a magyar meccset (Fotó: Fejer Balint)

Jolly élőben szurkol Szoboszlaiék győzelmének

A zenészt még a németek elleni meccs előtt értük utol, mikor arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen eredményt ér el a csapat. Akor Jolly egy 2-2-es döntetlenre tippelt, de sajnos Marco Rossi legénysége kikapott. Mondjuk az egyik 2-es helye stimmelt... Viszont Jolly elárulta, hogy a skótok ellen Stuttgartból biztatja a magyar válogatottat, és bízik abban, hogy győzelemmel zárhatják a csoportkört. Ehhez viszont most nagy szerencse is kell már...

– A skótok elleni meccset a helyszínről nézem. Eddig is figyelemmel követtem a válogatottat, de a fellépéseim miatt nem tudtam kimenni Németországba, viszont erre a mérkőzésre már megvan a jegyem. Szerencsére sikerült úgy megoldani a koncertjeimet, hogy egyik sem ütközött az utazással. Nagyon reménykedem a pontszerzésben, a németek ellen is döntetlent vártam, és bár csalódás volt az eredmény, de talán még mindig van esély a továbbjutásra. 

Ha a realitásokat nézem, biztos vagyok benne, hogy szoros meccs lesz, de nincsenek lehetetlenek, úgyhogy győzelmet remélek

 – mondta lapunknak Jolly, aki már be is jelentkezett a közösségi oldalán, hogy úton van Németország felé.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek