royal

Focival születésnapozik Vilmos herceg

Létrehozva: 2024.06.15.

Módosítva: 2024.06.15.

Az egész országot megdöbbentette a döntés.

Vilmos herceg június 21-én ünnepli a 42. születésnapját. A trónörökös elárulta, hogy a jeles napot külföldön fogja tölteni - írja a Life.hu. A Kensington-palota megerősítette, hogy Vilmos herceg jövő héten Németországba utazik, hogy megnézze, amint az angol férfi labdarúgó-válogatott Dánia elleni mérkőzését, azonban felesége, Katalin nélkül. Az összecsapásra a frankfurti arénában kerül sor június 20-án csütörtökön, egy nappal a herceg 42. születésnapja előtt.

 

Vilmos herceg születésnapi terve

A hamarosan 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg egy nappal a születésnapja előtt utazik Németországba, hogy élőben nézhesse meg az angol férfi labdarúgó-válogatott Dánia elleni meccsét. A trónörököst, aki egyébként az Angol labdarúgó-szövetség elnöke, egyedül érkezik a mérkőzésre, Katalin továbbra is a gyógyulására koncentrál. Valószínű, hogy a gyerekek sem tartanak vele, mivel még tart a tanítási időszak. Bár a királyi család rajongói örömmel fogadták, amikor György, aki júliusban tölti be a 11. életévét, elkísérte szüleit két angol mérkőzésre a 2020-as Európa-bajnokságon, amely végül a koronavírus miatt 2021-ben lett megrendezve.

Lajos herceg jótanácsa: ezt üzente édesapjával az angol fociválogatottnak

A walesi herceg kedden reggel ellátogatott az angol válogatott edzésére, hogy sok szerencsét kívánjon nekik, mielőtt Németországba utaznak az Eb-re. Vilmos beszélgetett Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal, és minden játékosnak átadta a mezt, amiben vasárnap este Szerbia ellen pályára lépnek. Látogatása során Vilmosnak lehetősége nyílt arra is, hogy lelkesítő beszédet tartson, ennek keretében pedig megosztotta velük kisebbik fia, Lajos herceg bölcs szavait.

Srácok, miközben idefelé tartottam, azon gondolkodtam, mit is mondhatnék nektek, hiszen tapasztalt csapat vagytok. Mit mondhatnék én, hogy segítsek? Ma reggel az iskolába mentem a gyerekekkel, és megkérdeztem tőlük, hogy »mit mondjak ma az angol csapatnak?«. A legjobb tanács, amit kaptam, az volt, hogy egyetek kétszer annyit, mint amennyit általában szoktatok. Szinte látom magam előtt, ahogy hatalmas pocakkal szaladgáltok a pályán. Úgyhogy azt hiszem, a kisebbik fiam tanácsait érdemes fenntartásokkal fogadni!


Harry Kane, az angolok csapatkapitánya viccelődve ennyit mondott Lajos herceg javaslatára: „Nem hiszem, hogy a táplálkozási szakértőnk örülne ennek a tanácsnak”.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek