Heti Top

Heti Top: T. Danny porig alázta exbarátnőjét, Tornóczky Anita babát vár

Natasha

Létrehozva: 2024.06.23.

Ezen a héten sem maradtak az olvasóink izgalmas sztárhírek nélkül... Kiderült például, hogy T. Danny egy nem túl kedves dalt írt az exbarátnőjéről, míg Tornóczky Anita babát vár.

T. Danny és Kecskés Enikő újabb drámája volt olvasóink kedvence a héten, de Galambos Lajcsi lányára és Tornóczky Anitára is rengetegen voltak kíváncsiak. Nézzük is meg részletesen, mik voltak a legolvasottabb sztárhírek a hétről!

T. Danny és Kecskés Enikő hivatalosan soha nem is vállalták fel egymást
T. Danny és Kecskés Enikő valószínűleg nem fog kibékülni (Fotó: Bors)

T. Danny porig alázta Kecskés Enikőt

A rappernek megjelent a legújabb dala, amiben hát... Hogy is fogalmazzunk?! Nem túl kedves hangvételben emlegeti az exbarátnőjét, Kecskés Enikőt. A Szívtipró című szerzeményben olyan dolgok hangoznak el, mint például:

Egyedi a csaj úgy, mint hat másik, Velem vetetné meg az Andrássy-t, Kussolj, egy Rolexet is kaptál

De ez még semmi, úgyhogy ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd el az alábbi cikkünket!

Így csókolja a párját Galambos Lajcsi lánya

Nem mindennapi felvétel látott napvilágot Galambos Bogiról. A csinos lány éppen a milliárdos üzletember kedvesével sétált Budapesten, mikor szerelmes csókban forrtak össze. Mondjuk, a csókcsata talán találóbb kifejezés arra, ami történt.

Ha kíváncsi vagy a felvételre, a cikkünkre kattintva meg tudod nézni!

46 évesen babát vár Tornóczky Anita

A gyönyörű modell és kedvese, Miklós már évek óta próbálkoztak a családalapítással és egy borzasztóan nehéz út van mögöttük. Most viszont igazán boldogok lehetnek, hiszen hamarosan szülővé válhatnak. 

– Hazudnék ha azt mondanám, hogy könnyű volt az idáig vezető út, de sikerült! Kisbabánk lesz! Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy minden támogatást megkaptam, amit ember kívánhat: a párom, a családom, a barátaim és rengeteg jó szakember fogta a kezem ezen a buktatókkal teli úton – írta a közösségi oldalán Anita.

A részletekért kattints a cikkünkre!

Elhunyt mindenki kedvenc sorozatának sztárja

Újabb lesújtó hír rázta meg a filmes világot: 71 évesen prosztatarákban elhunyt Hiram Kasten komikus és színész, akire a nézők többek között a Seinfeldből emlékezhetnek, ahol Elaine kollégáját, Michaelt alakította több epizódban.

A színész vasárnap, felesége karjaiban hunyta le örökre a szemeit, alig néhány órával a 38. házassági évfordulójuk után, New York- i otthonában.

Élő adásban sírta el magát a műsorvezető

A Good Morning Britain korábbi műsorvezetője, Nick Owen az elmúlt 25 évben nagy népszerűségre tett szert a BBC Midlands Today műsorában. Tavaly áprilisban azonban a 76 éves férfi bejelentette, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála, majd néhány hónappal később a tumor agresszívvá vált és elkezdett más szerveire is kiterjedni. Pénteken bejelentették, hogy Nicket a King's Birthday Honors MBE-díjjal jutalmazták jótékonysági szolgálataiért és műsorokban végzett munkájáért, ezen a héten pedig sírva fakadt, amikor az elismerésről beszélt, ugyanis a fiától kapott egy üzenetet.

A részletekért kattints!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek