EGÉSZSÉG

Gáspár Zsolti fontos ígéretet tett Demcsák Zsuzsának

Buster

Létrehozva: 2024.06.21.

A Farm VIP házigazdája számára mára csak rossz emlék maradt az év eleji nehéz időszak. Gáspár Zsolti háromszor is kórházba került és meg kellett operálni, de mára visszanyerte minden erejét, sőt, valami olyasmibe kezdett, amibe korábban még soha.

Zsolti gazda eldöntötte, hogy utoljára idézi fel a mögötte álló nehéz hónapokat és inkább arra koncentrál, amit tanított neki az a három, műtéti beavatkozás, amin átesett közelmúltban. Gáspár Zsolti, most a Borsnak árulta el, nagyot fordult vele a világ. 

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti mára olyan erős lett, mint egy traktor Fotó: Knap Zoltán

Gáspár Zsolti rájött: Negyven felett semmi nem olyan, mint rég

Amíg az ember nem kezdi el érezni a saját bőrén az idő múlását, tényleg azt hiszi, hogy ő Superman, vagyis sérthetetlen és mindent kibír, mindent legyőz. Emlékszem, mennyit mosolyogtam magamban, amikor a szüleimtől kezdtem hallani, hogy: „Itt fáj, ott fáj! Jaj, ez az időjárás kikészít!” Hát negyven felett ez átértékelődött bennem, hiszen még úgyis utolért a baj, hogy rendszeresen járok szűrővizsgálatokra és hosszú évek óta egészségesen táplálkozom. Igen, gond volt a „kipufogómmal”, ami miatt műtöttek, majd a vállamban szakad le egy izom, végül egy harmadik beavatkozásra is szükség volt, mert nem hallgattam az orvosra és megerőltettem magam. 

Na, de ez már a múlt és tanultam a hibáimból

 – kezdte hatalmas elánnal Zsolti gazda, aki néhány hónapja beiktatta mindennapjaiba a mozgást és már érzi a pozitív hatásokat.

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti
Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti már összeszokott párost alkotnak a kamerák előtt Fotó: Bors

Demcsák Zsuzsából jó sok kéne...”

Azt mondom, hogy kilencvenszázalékos vagyok, de ez nem a korábbi fizikai állapotomhoz képest igaz rám, hanem a mostanihoz mérem. Mert hogy sokkal energikusabb és fittebb vagyok, mint mondjuk az éve elején, vagy akár az elmúlt években bármikor. És ezért szerintem nem is tettem túl sokat, hiszen csupán mozogni, kondizni kezdtem, ami szerintem az utolsó tesióra óta nem esett meg velem – nevette el magát a fiatalabb Gáspár fivér, aki persze nem hagyta ki a lehetőséget és üzent Demcsák Zsuzsának is, ha már… – Egyébként annyi történt, hogy edzegetni kezdtem és minden nap egy hosszú sétával zárom a napot. Nem hittem, de tényleg rengeteget jelent ez a pici mozgás. Jobban alszom, kipihentebben ébredek és estig sem fáradok el végletesen. Olyan fitt vagyok, mint a csodálatos Demcsák Zusza, akiből jó sok kéne ide Magyarországra, de én örülök, hogy ismerhetem és a barátomnak mondhatom az egyetlent! Isten adja, hogy legyen még vele sok-sok közös munkánk. 

Ha sokáig figyelem, úgy kicsattanok majd az egészségtől, mint ő

 – bókolt megint nem is annyira burkoltan a TV2 műsorvezetőjének Zsolti gazda, akinek talán hamarosan valóra válhat az álma, hiszen ha hinni lehet a pletykáknak, a rajongók idén sem maradnak Farm VIP nélkül. 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek