Betegség

"Nem tagadom, kegyetlen volt!" – Szívszorító vallomást tett Gáspár Zsolti

L.A.

Létrehozva: 2024.06.20.

Gáspár Zsolti őszintén beszélt.

Gáspár Zsolti mindig poénkodik, általában úgy látják őt az emberek a képernyőn, hogy fülig ér a szája, állandóan vidám. Miközben szinte senki se tudja, hogy milyen kegyetlen dolgok történtek vele a háttérben. 

Gáspár Zsolti / Fotó: TV2

Most egy szívszorító vallomásban árulja el, hogy nagyon beteg lett, háromszor műteni is kellett a végbelét. Sokáig nem tudta, hogyan tovább, nem tudott aludni, olyan fájdalmai voltak. Összeszaladt az egész família és megtört a jég: több évnyi hallgatás után már ismét beszél egymással Győzike és Zsolti.

Elkezdett fájni, nem foglalkoztam vele, majd később, majd később... Aztán már nem tudtam aludni, fájdalmaim voltak, verejtékeztem

– emlékezett vissza egészségügyi problémáira.

Nemrégiben mellé egy sportsérülést is szerzett, aminek következtében egy vállműtéten is átesett: 

Nem foglalkoztam vele, hogy fáj a vállam. Este már nem tudtam vele aludni, reggel felöltözni. Elmentem a háziorvoshoz, majd MR-re küldtek. Gondoltam, ha már ide küldenek, akkor nagy baj van. Kijöttem és mondták, hogy az izom leszakadt és megy lefelé, azonnal műtétre van szükség.

A fájdalmas hónapokban pedig legfőbb támasza a családja volt - mondta a Tényeknek, s nem tagadja: kegyetlen volt, amit átélt.

Győzőhöz eljutott a betegségem, ő is írt nekem, Bea asszony is mielőbbi jobbulást kívánt, Evelin is, Virág is, köszönöm is nekik. Hála Istennek a kapcsolat alakul, még nem olyan jó, de alakul. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek