GYÁSZ

Felfoghatatlan veszteség: 51 évesen meghalt az Operettszínház népszerű sztárja

Doris

Létrehozva: 2024.06.21.

A Nagymező utcai teátrum a Facebookon búcsúzott a sokoldalú művésztől. Az Operettszínház színésze mindössze 51 éves volt.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház közkedvelt színésze. A fővárosi teátrum egy szomorú bejegyzéssel búcsúzott a művésztől, aki mindössze 51 évet kapott az élettől.

Budapesti Operettszínház
Gyászhírt közölt a Budapesti Operettszínház (Fotó: Unsplash.com illusztráció)

A közlemény szerint Vadász Zsolt egy gyors lefolyású betegségben hunyt el június 21-én, péntek délután.

- A Budapesti Operettszínház mély megrendüléssel tudatja, hogy Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház művésze gyors lefolyású betegség következtében, ma délután, 51 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Fájdalmunkat szavakban kifejezni lehetetlen. Vadász Zsoltot a Budapesti Operettszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később történik intézkedés. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a család és társulat gyászát tartsák tiszteletben

- írták.

Az Operettszínház sztárja sokoldalú művész volt

Vadász Zsolt a Gór Nagy Mária Színitanodában és a Budapesti Operettszínház Zenés-Színészképző Stúdiójában tanult színészetet és éneklést. 1997-től 2001-ig az egri Gárdonyi Géza színház tagja volt. 2000–2002 között a debreceni Csokonai Színházban játszott. 2001 óta a Budapesti Operettszínház művésze. Rendszeresen vendégszerepelt vidéken és külföldi színházakban is.

2008-ban megkapta az Évad Operettszínésze kitüntetést. Felesége Lukács Anita operetténekes-színésznő volt, akit 2008-ban vett el.

Nyugodjék békében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek