Szakítás

"Ez lenne az utolsó csepp a pohárban Harry számára" - kiderült, hogy miért zárnák ki végleg a családból a herceget

K.B.

Létrehozva: 2024.06.09.

A szakértő szerint megjelenhet egy második botránykönyv is.

Továbbra sincs látható békülési szándék Harry herceg és a királyi család között. Bár az elmúlt hetekben lett volna rá lehetőség, hogy Károly király és a kisebbik fia személyesen beszéljék meg nézeteltéréseiket, egyikőjük sem úgy állt a dolgokhoz, hogy legyen lehetőségük találkozni. Ráadásul a tékozló herceg még több olyan dolgot is tett, amivel újra kivívta az uralkodó család haragját. A teljesség igénye nélkül két nagyobb botrányt keltő lépése is volt az elmúlt egy hónapban, az egyik, hogy Nigériában haknizott a sussex-i házaspár, mintha még mindig a család megbízásában dolgoznának, a másik pedig, hogy nem jelent meg a herceg a fia keresztapjának esküvőjén, mert nem akart találkozni a bátyjával Vilmos herceggel.

Prince Harry arrives at Invictus Games 10th Anniversary Service in London
Harry herceg kiadhatja második botránykötetét /Fotó: Northfoto

Most a DailyStarnak a király család szakértője Tom Quinn számolt be arról, hogy véleménye szerint készülőben van Harry herceg következő botránykönyve, ez azonban azt okozhatja, hogy végleg tönkre menjen a kapcsolata a rokonaival. Az első könyve a Spare (Tartalék) ugyanis rengeteg olyan állítást és kritikát fogalmazott meg a királyi családdal szemben, ami feldühítette az otthoniakat.

A pletykák egyre jobban pörögnek róla, hogy a Sussex hercegének bestellerét követheti egy második könyv. Ez azonban katasztrofális következményekkel járhat, és véget fog vetni Harry herceg kapcsolatának a családdal

 - kezdte beszámolóját Tom Quinn a lapnak.

Egy új könyv kiadása, amely még több kinyilatkoztatást tartalmazna veszekedésekről, verekedésekről, vagy zaklatásról, az minden bizonnyal végleg véget vetne Harry kapcsolatának a királyi családjával, bár ebből amúgy sem maradt már sok.

- zárta sorait Tom Quinn.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek