Megcsalás

Dudás Miki kitálalt a szakításról: „Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel”

N.T.

Létrehozva: 2024.06.20.

Újabb magyar sztárpár szakított, ráadásul nem is valami szépen.

Ahogy azzal lapunk már többször is foglalkozott az elmúlt évek alatt, Dudás Mikinek és Szigligeti Ivettnek igencsak viharos a kapcsolata, hiszen a házaspár az elmúlt évek során többször is szakított, de végül mindig békülés lett a vége. Eddig.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata zátonyra futhatott?
Fotó: Bors

Legutóbbi szakításuk nagyon úgy néz ki, hogy véglegesnek bizonyul, ugyanis a magyar olimpikon arról számolt be az a közösségi oldalán, hogy modell kedvese megcsalta őt, ezért mentek szét. Dudás azt is elárulja, hogy nem akart erről beszámolni a médiában, azonban mindenki neki esett, és őt kezdte el hibáztatni azért, amiért zátonyra futott a házasságuk.

Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában hogy megint szakítottunk Ivettel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt ráadásul egy közös ismerőssel akit nem nevezek nevén de Vecsésen egy autómosó.

– kezdte a szerda késő este megosztott, korlátozott ideig elérhető Instagram-történetét a magyar világbajnok kajakozó, majd így folytatta:

„Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek Rólunk. Én ezt nem szeretném”.

Végezetül pedig arról írt, hogy ő nem szeretné, ha mindenki róluk, és a szakításukról beszélne, ugyanakkor felháborítja, hogy a kommentelők mindenért őt hibáztatják, azért is tálalt ki az igazságról.

Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek amikor én lettem megcsalva. A Továbbiakban nincs mit ehhez hozzá fűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem mint a gyerekeim anyja"

– fogalmazott. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek